donderdag 12 augustus 2010

En dat was de laatste

Yes, de laatste bestraling gehad. Het lijkt net alsof alle ellende van het horen van de uitslag van de MRI, tot nu in 1 dag is gebeurd. Ik voel me alsof ik zweef en hier eigenlijk niet echt ben. Een soort van overlevingsstand denk ik. Na de bestraling liepen JW en ik het UMCG uit en we zijn meteen de stad in gelopen. Op naar de ANWB, routeplanners voor Europa gekocht, camping-gidsen en met taart en een smoothie op het dakterras bij de V&D bespreken waar we eerst naartoe rijden.
Gisteren hebben we een camper besproken voor de maand September. We kunnen hem de 27e augustus ophalen voor 4 weken en dan gaan we op pad.

Ik voel me gelukkig nog steeds vrij aardig. Een combinatie van automatische piloot, dexamethason, adrenaline en gewoon de wil om niet op de bank te liggen want dan is alles zoveel somberder.

Vanmiddag willen we even ontspannen in Fontana. Ik plaats mijn blog al een tijdje op een wellness-site. Ik ga zoveel naar wellness gelegenheden dat de beheerders van de site hebben gevraagd of mijn blog daar geplaatst mocht worden. Via deze website (www.wellnesstotaal.nl) heb ik allerlei vouchers gekregen om naar de sauna te gaan en daar gaan we nu dankbaar gebruik van maken. Ik wil het nu ook graag doen omdat ik nu nog haar op mijn hoofd heb. Als ik ineens een biljartbal ben dan ga ik niet meer zo graag de sauna in denk ik. Tenminste niet meteen dat zal wel even moeten wennen de nieuwe look, en de pruik of een mutsje gaat natuurlijk niet op in een sauna :-)

9 opmerkingen:

Jeanet zei

Yeah! 't Zit er op!

Vóór jullie grote reis nog een keertje Turks eten?

Well done en liefs, Jeanet

Anoniem zei

Nou Carolientje, ik ben ook thuis en ik ben ook nog steeds niet kaal ;)XXX ES

Ellen Vergouwen zei

Fijn dat het erop zit!! En wat een heerlijk vooruitzicht om 4 weken Europa in te trekken met de camper! Lekker genieten nu van het plannen en de voorpret en alvast heel veel plezier en een hele mooie reis toegewenst!!

Liefs Ellen

Anoniem zei

Voorpret is al de halve vakantie vind ik dan. Nog een paar weken en dan heerlijk wegwezen maar.

Ik was nooit van de welness maar kijk nu ook alweer uit naar een wellness weekendje.

Veel plezier gewenst met en tijdens je wellness activiteiten.

Groetjes Monique.

Marjo zei

Ben net terug van vakantie en lees je blog van afgelopen 2 weken: wat ben jij/ zijn jullie KNAP aan het knokken. En ontzettend gaaf hoe je dat met ons deelt. Ken je 't boekje van Coelho van de pelgrimstocht naar Santiago? Het beschrijft tocht tussen peinzen en vertrouwen. Misschien een idee voor de campertrip... Veel plezier en inspiratie daar. Grtz Marjo

je zus zei

Mooi excuus voor ons om jullie in het buitenland op te zoeken!

XXX

Loekie zei

Wat heerlijk vier weken erop uit. En jullie hebben het echt verdiend. Houd je ons nog een beetje op de hoogte?
gr.
Loekie

Marjolijn zei

Proficiat meis, nu is de klus echt geklaard.
Fijn dat jullie al zo snel een camper hebben kunnen regelen en dat je er de maand september lekker op uit kunt.
Geniet van deze weken van voor pret en voorbereidingen, maar ook om op te knappen, zodat je in optima forma aan de reis kunt beginnen. Maar dat zal helemaal goed komen.
En nu op naar een fijn weekend..!!

Unknown zei

Lieve Karin,
fijn dat het er nu op zit!
En wat heerlijk dat jullie een reis met camper geboekt hebben. Dat is iets fijns om naar uit te kijken.
Dat wilde ik je ook nog zeggen: wat een mooie foto's op je blog, die waar je pruiken aan het passen bent, en wat heb je een mooie uitgezocht! Met dat blauwe shirtje erbij ook, je lijkt wel een model!! Heel mooi, hip en fris!
Liefs, veel kusjes,
Fem