maandag 2 augustus 2010

Nr 2 zit er op

Zo de tweede bestraling zit er ook weer op. Ik moet zeggen dat het erg relaxed is om nu naar het UMCG te kunnen. Je parkeert de auto, loopt naar binnen, afspraken kaartje in een bakje, onder je masker liggen en binnen een minuut is de bestraling gedaan.
JW mocht vandaag mee om te kijken en hij vond het niet echt een prettig gezicht. De volgende keer wil hij vragen of hij het een keer mag filmen, ik wil zelf ook wel eens weten hoe het eruit ziet eigenlijk.

Vannacht best aardig geslapen, wel een oxazepam genomen omdat ik de nacht ervoor zo beroerd geslapen had. Toch slaap je onrustig en vanmorgen was mijn humeur niet echt goed. Ik voel me nog vrij redelijk en hoop dat een beetje vast te houden, anders de dexa maar weer omhoog. Het is nu vooral de kunst om een beetje wat van de dagen te maken en niet alleen de hele dag op de bank te gaan zitten piekeren.

5 opmerkingen:

joyce & Kay zei

Ohh meid we hebben zo met je te doen, Kay weet precies wat er door jou heen....konden we maar iets voor je doen... Heel goed dat je ondanks alles toch probeert afleiding te zoeken in de vorm van er even tussen uit gaan. En dat je op dit moment niet zo lekker in je vel zit geestelijk, lijkt ons niet meer dan normaal.. Je hebt zoveel te verwerken en dat heeft tijd nodig, geef jezelf die tijd en het stom het ook klinkt, je komt hierdoor en je zult je beter gaan voelen. Wij wensen je heel veel sterkte en kracht toe!

Liefs Joyce en Kay

Marjolijn zei

Alleen maar dingen doen die goed voor je zijn, lieve meis.
En genieten waar kan, dan kom je deze moeilijke tijd zo goed mogelijk door.
Je kunt het, want je bent sterk.
Goede moed en veel sterkte.

Ellen Vergouwen zei

Hey Karin,

Wat fijn dat je zo snel terecht kunt voor die bestraling en dat het zo dichtbij is! Ik hoop echt voor je dat de behandeling aanslaat en je er weer lekker bovenop krabbelt. Enne, leuke pruik trouwens; staat je goed!
Sterkte met alles!

Liefs Ellen

Anoniem zei

hoi karin
mooi hoor dat je in groningen behandeld kunt worden, amsterdam is dan toch een rot eind als je naar het ziekenhuis moet en je pruik staat je geweldig ,goede keus gemaakt met je hulptroepen, toch in groningen geslaagd he.
karin heel veel sterkte met de behandeling, veel liefs bert en greetje

Anoniem zei

Goed gesprek met je huisarts gehad? Die mensen hebben toch ook een vak apart denk ik vaak.

Hier miezert het alweer maar ook zie ik inmiddels de blauwe lucht aankomen. Hopelijk komen er flink wat zonnestralen naar Groningen want dan ziet de wereld er al snel vrolijker uit niet?

Fijne dag verder, groetjes Monique.