maandag 16 augustus 2010

Haar

Ik begin sinds vandaag te merken dat mijn haar kuren gaat vertonen. Als ik door mijn haar ga met mijn hand dan komt er verdacht veel haar tussen mijn vingers. Het begint dus uit te vallen. Ik lig nu met een doekje op de kop in bed zodat het niet overal in bed belandt. Ik had niet zoveel zin om het er voor het slapen nog helemaal af te scheren, dat zie ik morgen wel weer.
Vandaag is er hier in huis veel gebeurd. Er zit een nieuwe toiletpot in en de kozijnen in de keuken zijn weer mooi geschilderd. Toch wel een mooi resultaat en ook erg fijn. Morgen gaat de firma Picobello BV weer verder.
Ik heb zelf eigenlijk niet zoveel gedaan. Ik was een beetje moe, hangerig en heb vooral op de bank gezeten. Uitzending gemist opgestart en allerlei tv-programma's bekeken. Best lekker voor een middagje, maar ik merk wel dat ik me fijner voel als ik ook even wat onderneem.
Toch is het natuurlijk niet zomaar dat ik zoveel op de bank zit. Van nature zit ik niet een hele dag op de bank, maar blijkbaar heb ik er behoefte aan. Ik heb wel weer wat meer afspraken gepland voor de komende dagen. Eetafspraken, een feestje en mensen die op bezoek komen en daar heb ik ook wel weer zin in.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Heerlijk meis, als alle noodzakelijke klussen gedaan worden.
En met af en toe een beetje bank hangen is niets mis hoor, zeker niet op deze regendagen.
Knap maar goed op, je moet straks goed uitgerust en herstelt op reis kunnen gaan.
Jammer dat je haar toch uit gaat vallen, maar je hebt je mooie pruik al binnen handbereik.
Fijne dag vandaag en succes voor de Firma Picobello B.V.

Anoniem zei

Wat vervelend dat je haar nu toch uit valt,maar misschien valt het mee?
Bij mij is het met de chemo vorige zomer ook erg uitgevallen,toch zit het er nog steeds op.
xx hendrike