donderdag 5 augustus 2010

Korter

Nou de vijfde bestraling zit er in. Het leek zo goed te gaan vandaag, niet misselijk en redelijk actief. Aan het einde van de middag , 17:00 uur, de bestraling, gegeten (18:30) en een paar uur later huppakeee daar ging het weer. Al mijn eten er weer uit. Heel erg vervelend en morgen nu echt naar de arts. Omdat het vandaag overdag wel goed ging dacht ik dat het misschien een incident was gisteren, maar helaas.
Hoe snel kan je leven anders , hoe hard kan je achteruitgaan en hoeveel kan een mens aan? Ik moet deze periode van bestraling doorkomen, die kom ik ook wel door ook al is het niet mals. Maar dan? Wat kan ik dan nog? Hoe lang heb ik dan nog? En wat wil ik dan ? Dit nieuws moet eerst weer verwerkt, zo snel zoveel stappen terug dat had ik niet gedacht. Ik wist dat mijn lichaam me voor de gek kon houden, maar dit is wel heel erg extreem.

Een andere stap die vandaag gezet is, is het kortwieken van mijn bestaande haar. Zodat het er niet met bossen afvalt straks. JW heeft er wat foto's van gemaakt toen we zaten te wachten in het ziekenhuis op de bestraling.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

dit staat je echt veel leuker dan dat lange haar. Je hebt een leuk kort koppie nu, staat je echt heel veel leuker.

Een meelezer

Marjolijn zei

Ha meis,
Staat leuk hoor...!!!
Sterkte vandaag hé.
Hoop dat het beter gaat.

Anoniem zei

Ik had dat eigenlijk ook niet verwacht. Potjandorie zeg!!

Maar wie weet als je eenmaal die bestralingen achter je kan laten, hoe je dan weer op ga krabbelen. Weet niet of je vandaag al geweest ben zo ja dan nog 4 te gaan. Hou hoop en heel veel kracht voor de bestralingen.

Je kan het goed hebben zeg zo'n kort kapsel. Stuk stoerder, hahaha.
Big hugs Karin

joyce en kay zei

Staat je leuk dat korte koppie, lekker pittig..

En je blog, weet gewoon niet wat ik schrijven kan, het is alsof ik ons verhaal hier lees. Kan hooguit zeggen, je bent jong en je lichaam kan zoveel hebben en doorstaan. Kay heeft het bewezen, die was in januari meer niet meer op deze wereld dan wel en nu, nu speelt hij 4 uur per week golf.. Je bent een vechter en soms zit je in een moment van vrees en ik hoop zo dat je dat je over een aantal weken weer in een moment van hoop zit..

Heel veel sterkte!

Joyce

Marjo zei

Ha lieve caro,
Wat een leuk koppie heb je met je nieuwe look. Ook jij kunt kort haar goed hebben, super!!!
Je hebt het veel te laat gekortwiekt. En geef maar toe aan de bestralingsperikelen. Het is zo herkenbaar allemaal. bestralingen zie je niet, voel je niet maar doet zo veel. Geef je lijf even de tijd om deze aanslag te verwerken. Op een dag zul je merken dat ook jij je lekkerder gaat voelen. Nu klink ik als een oud wijf maar ik spreek uit ervaring. Je denkt dat het nooooiiittt meer goed zal komen en opeens is er die dag!!! Tada en je geniet weer van het leven.
Ik stuur wat stoffer en blikjes mentaal aan je door. Veel liefs, Marjo

Anoniem zei

Ja, bekende vragen,ik heb ze me al meerdere keren gesteld.En een antwoord is er niet,de tijd zal het leren.En dat is heel erg moeilijk.
Ik hoop toch zo dat ook jij weer een betere periode gaat krijgen.
Maar nu moet je eerst hier doorheen,zorg goed voor je zelf,je lichaam en geest krijgen een harde klap.
Maar jij bent jong en sterk,kijk maar wat je met kanker in je lijf allemaal hebt gedaan.
Als iemand hier door kan komen dan ben jij het.
Dat neemt niet weg dat wat je nu mee maakt onbeschrijfelijk moeilijk is.
Ik denk veel aan je.
Liefs Hendrike

o.ja,dit kapsel staat je ook goed!

millhill zei

Kort staat je goed! Veel leuker om te zien dan die foto met het masker. Jeemig zeg, dat ziet er claustrofobisch uit...