maandag 9 augustus 2010

Verleidelijk

Zo de kop is er weer af. Vanmorgen om 10.00 weer bestraald en tot nu toe nog niet misselijk geworden. Wel hoofdpijn, moe en ook nog eens keelpijn. Ach ja kan er ook nog wel bij, JW was al niet fit en ik nu dus ook niet (voor zover je mij ├╝berhaupt fit mag noemen).
Ik lig dus vooral op de bank, af en toe wat op de laptop, wat eten , slapen en niet teveel nadenken. Terwijl er zoveel is om over na te denken. Ik voel me echt heel heel leeg. Weet niet wat ik moet doen of denken en heb vooral mijn focus op de bestraling.

Mijn ouders waren er vanmiddag even. Ik ben dan ook niet echt spraakzaam en lig wat op de bank. Snappen ze natuurlijk wel maar leuk is anders. Vanavond had ik een afspraak gepland maar ik cancel alles deze week. Alleen directe familie, anders is het gewoon even teveel. Ik denk niet eens dat alles van de bestraling komt, het is ook de klap die je moet verwerken, de nieuwe regels, het langzame besef wat er nu weer gebeurt en dat een plekje geven. Accepteren dat de ziekte meer grip op me krijgt, terwijl ik het zo lang zo ongelooflijk goed heb gedaan (al zeg ik het zelf ). Ik kende geen enkele beperking en zal nu moeten inzien dat ik die wel ga krijgen. Al is het alleen maar dat ik geen auto meer kan rijden. Ik ga niet bij de pakken neerzitten, hoe verleidelijk het soms ook is.

6 opmerkingen:

Jeanet zei

NOG MAAR 3 KEER!


Liefs, Jeanet

Tonnie zei

Karin.

Nog even volhouden. Gaat je echt wel lukken.

Heb zoals jij ook al mijn afspraken voor deze week gecanceld. Heb op het moment tijd voor mijzelf nodig.

Liefs Tonnie.

Anoniem zei

Nog ff volhouden want je bent er bijna, je bent er bijna, maar nog niet helemaal koppiekrauw!
Gewoon lekker je dingetje doen die jij wilt....dus lekker afspraken cancelen als jij dat nodig acht......gewoon doen
XXX Esje

Anoniem zei

Hallo Karin
Volg al een hele tijd jou bloggie en genoot altijd als ik weer las dat je lekker had genoten op je vakantie met je mannetje!Ik vind het heel erg voor je dat het nu niet zo lekker met je gaat, en leef erg met je mee! Ik hoop dan ook dat er weer betere tijden voor je mogen komen! Dus aub niet bij de pakken neer gaan zitten hoor!!Heel veel sterkte en ik blijf je volgen! Gr Betty

Marjolijn zei

Alleen maar dingen doen die goed voor je zijn, lieve meis.
Nog maar drie keer..!
Sterkte.
Veel liefs, Marjolijn.

Anoniem zei

Klinkt toch ietsje beter,en inderdaad nu maar even te tijd voor jezelf nemen.
Nog even doorzetten!
xx hendrike