zaterdag 7 augustus 2010

Even rust

Erg fijn een dag niet naar het UMCG voor bestraling. Tot nog toe ook nog niet overgegeven en goed kunnen eten. Ik begin het wel te merken op de weegschaal de dagen veel overgeven, maar ik hoop dat ik vandaag weer wat aangesterkt ben. Ik weet niet wat er nog komen gaat, maar ik ben al lang blij dat ik de hele dag zo onder controle heb.
Voor wat het overgeven betreft dan.
Ik ben verder behoorlijk moe en toch ook wel depressief een beetje. Kan me nergens toe zetten, bang om misselijk te worden en lig op de bank. Vanmorgen ging ik even in bad en toen zag ik ook weer een beetje wazig en alles bij elkaar maakte dat ik het echt even niet meer zag zitten.
Het is niet zo dat die bestraling binnen een paar dagen meteen het effect heeft wat je zou willen, dus dat ik me nu nog niet meteen goed voel is heel normaal. Het is zelfs zo dat je je eerst wat minder kan voelen omdat je van de bestraling weer bijwerkingen krijgt en juist wat meer zwelling van je hoofd. Het is dan ook belangrijk om de dexamethason te slikken.

Aan het einde van de middag kwamen de ouders van JW even langs en zij hebben gekookt. Dat was wel even fijn. Nu nog maar even een beetje tv kijken en op de bank zitten en hopen dat ik de nacht misselijk-vrij door kan komen. Morgen gelukkig nog een dagje rust qua bestraling en dan echt even doorbikkelen.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Geniet van deze rustdagen meis.
Ze zullen je goed doen, even bijkomen van alles.
En morgen weer van start voor de laatste loodjes.
Fijne zondag.

Esther zei

Netjes hoor en geniet van een vrije zondag...nog 1 weekje en dan ben jij er van af en dan maar hopen dat het geholpen heeft. Dat moet gewoon!
XXX Es

Loekie zei

Nog eventjes volhouden.
Hou je taai. Loekie