zaterdag 21 augustus 2010

Bijpraten

Zo, toch nog een blog. Toch nog een voordeel van de dexa, fit genoeg om nog een blog te schrijven, naja ik kan beter zeggen wakker genoeg. De HBES-bakkers waren er vanavond even en er was veel bij te praten. Nu wel moe, maar ook voldaan.

Vandaag is AS ook weer naar huis gegaan en ik vond het super dat ze er was. Geeft toch wel veel afleiding en plezier. Ik voel me redelijk goed, wel wordt de vermoeidheid zo nu en dan wat duidelijker, maar als ik dan even rustig aan doe gaat het wel weer. Ook is mijn hoofdhuid erg geïrriteerd, allemaal kleine pukkeltjes die gaan jeuken, erg vervelend.

IK hoop dat ik vannacht goed kan slapen, de korte nachten zullen er ook wel voor zorgen dat ik de dag erna wat minder fit ben. Morgen is het lekker uitslapen en uitrusten en dan nog maar een week en dan vertrekken we!

1 opmerking:

Marjolijn zei

Goed vooruitzicht meis.
Geniet maar lekker van alles voor te bereiden.
Voorpret is ook al een beetje vakantie.
Fijne dag vandaag.