dinsdag 31 augustus 2010

Dag 4. HJ en F

Vandaag zijn we weer vertrokken bij de Hamilton Lodge. We hebben het superleuk gehad met HJ en F en ik heb meer kunnen doen dan ik dacht. Vanmiddag zijn we weer terug gereden naar het huis van HJ en F, daarvoor hebben we nog even gewandeld in Le Moleson, een tochtje van 1,5 uur in de bergen met een superuitzicht en lekker weer. Ook deze tocht weer goed volgehouden, maar daarna wel redelijk moe.

Vanavond bij HJ en F lekker in de hangmat gelegen even, heerlijk gegeten en nu gaan we plannen waar we morgen naar toe willen rijden. In ieder geval richting Zuid Frankrijk.

Ik voel me verder goed, alleen af en toe wat misselijk wat vrij snel over gaat als ik even iets eet. De dexa heb ik in de bergen weer even iets opgebouwd. Nog steeds in totaal maar 1,5 mg dus absoluut niet veel. Nu we weer wat lager zitten bouw ik het weer af.

Ik ben benieuwd waar we morgen terecht komen, ik zal eens even helpen me het uitzoeken van een camping .

De foto is gemaakt op het terras bij de Hamilton Lodge

4 opmerkingen:

Mathieu zei

Het is net een ansichtkaartje. Wel een bikkel hoor die Klinkhamer: mouwen over de handen, maar wel een korte broek aan ;)

Anoniem zei

Nice pic......we gaan weer proosten, maar nu toch niet op de ellende he? Fijn dat je zo geniet en ons ook nog bijhoudt ;)
XXX Es

Marjolijn zei

Geweldig meis, lekker door gaan zo, met het alles mag en niks moet.
Gewoon volop genieten.

Anoniem zei

Wat een prachtige omgeving en te zien is hoe jullie genieten.

gr. monique