woensdag 1 september 2010

Dag 5. Monestier de Clermont

Alweer de vijfde dag van onze trip. Vandaag weer echt met de camper op pad vanaf HJ en F. We zijn vertrokken om 9.30 na een lekker ontbijt en een goede nacht. Ik heb echt heerlijk geslapen en ook eens doorgeslapen voor de verandering. We hadden gisteravond al een camping opgezocht vlak onder Grenoble. We zitten op de camping: 'Les Portes Du Trièves ' in het plaatsje Monestier de Clermont.


De camping ligt in de Franse Alpen, is erg rustig en prima om een nacht te verblijven. We kwamen aan tegen 13:30 en hebben de camper neergezet en zijn met de fiets het dorpje ingegaan om wat eten te halen. Terug bij de camper waren we beide heel erg moe. Ik kan soms ineens heel moe worden en als ik dan even rust gaat het wel weer, maar het is wel even wennen en je moet er rekening mee houden. Ik vind het niet zo gek gezien alles wat er aan de hand is. Ik doe natuurlijk weer ontzettend veel en tja ik kan niet net doen alsof er niets is. Ook merk ik dat vaker goed door begint te dringen wat er aan de hand is, en de emotionele stress gaat je ook niet in de koude kleren zitten. Ik ben even een uur op bed gaan liggen en dan is het daarna ook weer goed. Soms ben ik ook ineens heel bang als ik zo moe word, ik schrik dan van mijn lichaam. Ik ben het niet gewend, tenminste al bijna twee jaar niet meer dat ik me zo moe en slap kan voelen. Toch ben ik blij dat ik me nu weer zo veel beter voel dan in de bestralingsperiode. 


Vanavond willen we een camping aan de kust uitzoeken (Middellandse zee).We willen daar dan wat langer blijven staan om echt even tot rust te komen en ik heb zo'n zin om lekker aan zee te zijn...  
1 opmerking:

Marjolijn zei

Ja lieverd, aan alle veranderingen moet je wennen.
Hoop dat jullie een mooie camping aan zee vinden en daar heerlijk uit kunnen rusten.
Veel plezier.