zondag 5 september 2010

Laatste dag Gare du roi 

Ik zit momenteel bij een mc-Donalds in Gare du Roi waar ze internet hebben. Vandaag heerlijk weer gehad, gewoon superheet..Lekker aan het strand gelegen, puzzels gemaakt met JW en geluierd. Ik voel me goed, heb alleen last van mijn oren af en toe. Een soort oorsuisen wat volgensmij goed als bijwerking van de bestraling kan komen. Het doet geen pijn ofzo maar is meer vervelend. 

Soms overvalt me ook ineens het gevoel van; Shit wat gebeurt er allemaal, hoe gaat het nu verder met me wat staat me te wachten..Heel snel zet ik dat dan maar uit mijn hoofd en probeer ik vooral zoveel mogelikj te genieten van de zon, het strand het lekker uitrusten en de plannen die voor de rest van de weken willen maken. 

Morgen vertrekken we dus, we gaan een stuk Spanje in bij Barcelona in de buurt. Barcelona zelf bekijken en nog weer de kans naar het strand te gaan. 8 opmerkingen:

Anoniem zei

Genietennnn

Marjolijn zei

Lekker genieten.
Mooie rit naar Spanje.

Anoniem zei

Heerlijke foto, dat vind ik nu een toplocatie. Genieten van de rust en ruimte maare...je hebt toch de rode wasmand niet meegenomen?groetjes monique

Anoniem zei

Carolientje, wat een heerlijke rust op dat strand.....ik wou dat ik bij je was ;)Het strand lokt mij wel hahahahahahha
Goede rit naar Espagna....veel plezier
XXX Es

Anoniem zei

Wat een mooie foto,het moet heerlijk zijn,wat een rust!!
Veel plezier
xx Hendrike

Anoniem zei

Caroline, the beach is a wonderful place to feel good about the world, no? I'm glad you continue to write and I'm wondering if the beautiful watercolor painting in the background is yours? I head to Sweden in two weeks with my son and am so very excited...I will wave your way. Linnea

Anoniem zei

Ziet er lekker rustig uit zeg. Dat zal een paar weken geleden wel anders geweest zijn!! Have fun in Spain... Veel liefs Karin

Anoniem zei

Hoi Martine en Jan-Willem,

Ongelovelijk al jullie verhalen. Wat een wilskracht om zo door te zetten. Af en toe lees ik weer een deel van de blog en het duizelt mij af en toe van de medicijnen, de bijwerkingen, behandelingen, onzekerheid. Wat moet jullie veel doorstaan en accepteren! En wat doen jullie nog veel leuke dingen. Ja, dat houdt je misschien juist op de been maar je moet het toch maar even doen, daar de engergie voor opbrengen. Heel erg goed, een voorbeeld voor anderen. Nog heel veel plezier op vakantie! Groet, Pieter en Hilly (uut Emmen)