donderdag 16 september 2010

Levanto

Dankzij een reactie op mijn blog de inspiratie gekregen om naar dit gedeelte van Italië te gaan (Thnx "Hellfire"!). Vanmorgen tegen 10:00 uur weggereden uit Cannes en in Levanto beland bij de Cinque Terre. We zitten op een kleine camping, waar het nogal spannend was met de camper. Best krap en heuvelachtig hier. De omgeving is erg mooi. Ik moet zeggen Italië is toch wel erg mooi en ook het eten is super lekker. Vanavond heerlijk gegeten in een gezellig restaurantje, veel verse vis en een leuke sfeer.
Aan tafel kwamen JW en ik tot emotionele gesprekken, als er allemaal andere gasten om je hen zitten handig...;-) Nu zitten we op het terras bij de camping waar we internet tegen betaling hebben.
Morgen willen we met de trein (misschien wandelen als ik me goed voel) de vijf dorpjes die op de wereld-erfgoedlijst staan bezoeken. Het weer schijnt niet zo mooi te worden.

Ik voel me vrij goed, geniet van Italië en denk dat we ons hier wel een paar dagen vermaken.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Italië is hééél mooi..!!

Fijne vrijdag en op naar een heel fijn weekend.

Geniet er maar volop van.

Anoniem zei

Wat fijn Caroline!
Volgens mij is italie alleen al voor het eten heerlijk,wijn,stokbrood,pasta,heerlijk.....

Groetjes Hendrike

Anoniem zei

Het weer kan nooit erger zijn dan hierzo maar…er komen andere tijden geloof ik.

Ik houd van treinreizen, je ziet zoveel en waren de dorpjes de moeite waard om uit te stappen?

Wat maakt het uit dat anderen hebben kunnen “mee genieten” van jullie emotionele gesprekken. Het belangrijkste is dat de gesprekken jullie wat opgebracht heeft.

Fijne vakantie verder.

Groetjes Monique