woensdag 22 september 2010

De tour is bijna voorbij

Vandaag was het schitterend weer. Vanmorgen lekker uitgeslapen en ontbeten en toen te voet naar het stadje Rothenburg. We moesten ongeveer een kwartiertje lopen , een redelijke heuvel op en toen waren we er. Het stadje is echt heel schilderachtig, oude vakwerkhuizen en heel erg knus. Er zijn wel veel toeristen, vooral veel amerikanen en ook japanners. Best maf als je in een echt typisch idyllische duitse stad zit. We hebben alle straatjes rondgewandeld, de oude stadsmuur overgelopen en lekker een duits dunkel-biertje gedronken.
Aan het einde van de midddag weer even naar de camper en lekker in de zon gezeten, dan merk ik wel dat ik niet meer de conditite zoals voor heen heb. Ik moet echt even uitrusten.
Na het rusten zijn we Rohtenburg weer ingewandeld om te eten en de planning was om nog een nachtwake tour te lopen, en tour door de stad in het donker met een gids. Ik voel me er een beetje te moe voor.

Dit was eigenlijk een beetje de laatste vakantie dag, vannacht de laatste nacht in de camper en morgen naar huis. Nog een dike 600 km en dan zijn we er weer. Gemengde gevoelens maar vooralsnog wel vooral zin om ook weer thuis te zijn.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Nog lekker genieten vandaag.
En ja, na een fijne vakantie is het naar huis gaan ook weer fijn.
Goede rit naar huis.
En dan weer een hartelijk welkom thuis.

Leo Sparreboom zei

Goede thuisreis!

Anoniem zei

Goede reis dan maar, of ben je al thuus hahahahahah XXX Es