zondag 19 september 2010

Stadsfiets en spijkerbroek

Het was gisteren regen regen regen. Vannacht was het regen regen regen en zelfs een sneeuwvlokje hier en daar. vanmorgen werd ik wakker en het was een stralende dag. Waar je ook kijkt hier overal zie je steile bergen als het helder is. HJ en F zitten hier 10km verderop en ze hadden het voorstel te fietsen vandaag. Ik dacht fietsen? In de bergen? Toch maar ingestemd want het pad zou vlak zijn en niet echt off road. Dus ok. JW was net bezig onze fietsen van de camper te pakken toen HJ en F er aan kwamen fietsen: Super stoere helmen, fiets pakjes, klik schoentjes maar vooral: Super gelikte mountain bikes. Slik. Daar fietsten wij dus achteraan: Spijkerbroek, sportschoenen en JW een oude koga van zijn vader en ik op de batavus. Zag er niet uit. Echt niet, maar de Batavus heeft trap ondersteuning zoals bekend. Ik was een beetje bang dat de accu na 10 min al leeg zou zijn dus ik fietste op standje 2. Best zwaar de berg op vond ik, want de fiets is inclusief fietstassen etc. wel 60 kg. Het ging best goed. Na 2 a 3 uur beetje klimmen (meeste was "vals plat") hebben we lekker gelunched. Daarna was het bergje af. Ik vond het wel eng. JW en ik gingen ook niet snel. De super gelikte HJ en F flitsten af en toe links en rechts voorbij. Ik zal proberen morgen foto\film te posten. We hebben hier weer geen goed internet.

Morgen is het hier ook mooi weer en willen we proberen te wandelen, op zijn minst door het chique winkelstraatje hier.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik kan mij zo goed voorstellen dat het slikken is geweest zodra je de fietsen en bijbehorende outfit van anderen zag. Dit past dus bij een gezonde Caroline.

Natuurlijk…elektrisch fietsen is een prachtige uitvinding maar soms even niet en is het voor de zoveelste keer zuchten, slikken en doorgaan.
Hahaha, de Batavus heeft je dus mooi niet in de steek gelaten? Dat is even een mooie test geweest.Genieten van je mooie, degelijke fiets Caroline!

Hopelijk hebben jullie morgen een mooie zonnige dag en veel winkel plezier en laat het geld maar rollen.

Groetjes Monique vanuit een winderig, regenachtig en fris Marknesse

Marjolijn zei

Goed zo meis.
Je hebt het er toch maar goed van afgebracht, zelfs zonder gelikte outfit. Klasse..!!
En dan vandaag de chique winkelstraat in, heerlijk shoppen.
Fijne maandag hoor..!!

Loekie zei

Laat je nooit uit het veld slaan door gelikte outfit. Je weet toch dat als iemand zich voorneemt te gaan fitnessen hij eerst een prachtige uitrusting aanschaft en vervolgens niets doet? De echte sporter bekommert zich niet om uiterlijk vertoon.