donderdag 30 september 2010

Buikgriep?

Vanmorgen ben ik met JW bij het Behouden Huys geweest. Het was een goed gesprek en we hebben weer flink wat nuttige informatie gekregen. Daarna zijn we naar huis gegaan en ... ben ik weer op de bank gaan liggen. Ik voel me toch niet echt joepie. Je kunt je het bijna niet voorstellen maar ik heb weer bijna de hele dag op de bank geslapen. Aan het einde van de dag moest ik overgeven. Het lijkt wel of ik buikgriep heb. Ik hoop het in ieder geval wel.....

Niet al te lange post, want ik ga zo verder slapen.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Beterschap meis, ja de virusjes dwalen flink rond in het land.
Knap maar snel weer op.
En dan op naar een goed weekend.

Anoniem zei

Ik hoor het van iedereen,er heerst vast wat.
Hoop dat je snel weer opknapt!

xx hendrike