vrijdag 1 oktober 2010

Slapen

Ik kan weinig nieuws melden. Ik slaap slaap slaap en slaap. Wat mij wel zorgen baart is dat ik weer heb overgegeven vanmorgen en vanmiddag. Tussendoor even een hele mooie HBES roos. Hoe lief hij ook was, ik moest verder slapen....

Een goede vriend van ons van ver logeert hier. Dat is erg gezellig. Vooral voor JW. Ik slaap vooral. Ze hebben heerlijk gekookt samen en gelukkig heb ik wat kunnen binnenhouden vanavond. Ik ga zo naar bed. Dan ga ik doen wat ik de hele dag al doe. Slapen.

Als mijn situatie dit weekend niet echt beter wordt ga ik contact zoeken met mijn arts.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Sterkte meis, volg je gevoel.
Toch een fijn weekend.

Anoniem zei

Caroline heb je mijn www-tjes nog gelezen de laatste tijd? Ik deed niet veel anders dan jij nu doet en het waren allemaal afkickverschijnselen van die dexamethason.

Om die reden besloten toch langzamer af te bouwen. Ik zou er ook deze week vanaf zijn als ik in dit schema door ging.Misscien heb ook jij wel ter snel afgebouwd.Raar goedje!

Ik zou inderdaad maar contact opnemen met de arts, wat ik nu gebruik is zo minimaal aldus de radioloog en ik voel mij al fitter.

Heerlijk dat er een logee is, afleiding is ook vaak een goede medicijn (voor zolang het duurt).

Prettig weekend, groetjes Monique