zondag 3 oktober 2010

Misère

Tja hoe zal ik zeggen dat het gaat.. Positief is dat ik het warme eten heb opgegeten en dat dat er nu al 3 uur in zit. Vanmorgen lekker het ook goed te gaan, maar helaas heb ik vanmiddag toch nog overgegeven. Vocht binnenhouden is mijn hoogste doel nu en dat gaat ook wel goed.
De dexa heb ik ook vandaag weer genomen en ik kan dus nog niet zeggen dat ik me nu ineens kiplekker voel, maar dat zal ook wel even tijd nodig hebben. Ik voel me wel erg depri, soms ben ik gewoon bang dat ik niet meer uit de misère kom. Niet dat ik daar überhaupt uitkom, maar nu al 4 dagen op de bank liggen vind ik toch wel erg moeilijk om mee om te gaan.
Morgen maar de radioloog bellen....

2 opmerkingen:

Jeanet zei

Oh k** dat het nog niet afzakt. Er gaat inderdaad van alles rond, hoor ik ook op Maria's school. Maar hoe lang mag een griepje duren? Ik hoop dat je morgen (en elke dag daarna) weer een stukkie beter wakker wordt! Nu lekker slapen. Trustn!

Marjolijn zei

Goed balen meis.
Hoop dat je vandaag veel duidelijkheid krijgt.
En dat het allemaal weer snel de goede kant op mag gaan.
Dikke knuffel.