zondag 31 oktober 2010

Gebakje, muziek en bezoek

Lekker de klok een uurtje terug. Echt een zondaggevoel hier, we hebben de gisteren gekozen muziek lekker aan op de bijkamer en de slaapbank uitgetrokken. Ik zit lekker languit kussen in de rug, muziekje aan echt ontspannen. Zojuist bezoek gehad van een oom en tante van JW. We hadden ze een hele tijd niet gezien en het was heel gezellig.

Natuurlijk aan het nadenken over de chemo van deze week. Ik krijg het nog druk in de VU, ik heb meerdere vriendinnen in de buurt van Amsterdam wonen die me graag komen bezoeken en een lotgenootje die toevallig donderdag ook in Amsterdam moet zijn komt me misschien ook nog bezoeken.
Uiteraard moet ik even kijken hoe ik me voel en hoe het gaat, maar het is wel leuk.

Ik ben aan het proberen om zo goed mogelijk bij te eten voor de chemo van start gaat.Dat gaat best goed, vanmorgen alweer een heerlijk gebakje bij A , voor zijn verjaardag. Ach misschien overdrijf ik ook wel hoor, je hoort ook van genoeg mensen dat de chemo ze heel erg meevalt en dat ze niet heel erg misselijk worden, maar ik heb wel geleerd dat ik behoorlijk snel misselijk kan worden.


------------------
Wintertide, one hour extra in my weekend. A typically relaxing sunday for me today. The music I sorted out yesterday is playing in our chill room where we turned the couch in the sleeping mode. I am lying totally relaxed with my laptop. We just had a visit of an uncle and aunt of JW. We had not seen them for a while, it was nice to see them again.

I am, offcourse, thinking about the chemo later this week. It looks like I am getting a busy time too in the Hospital. A couple of friends living near the hospital are planning to bring me a visit. A companion who by coincidence has to be in Amsterdam too for treatment is thinking of visiting me too. I have never seen her in real life. I look forward to the visits and hope I have the energy to see everyone.

I am trying to eat as much as possible before the chemo starts. I feel I need every gram of bodyweight especially since my sick week of last month. I lost a lot of weight then. I think I am doing well on bunkering. This morning a big piece of german pie at A's place short after breakfast. He has his birthday today.
Well maybe I am exaggerating. Some experienced friends told me that it does not have to be so heavy to endure a chemo. My limited personal experience tells me that I can become realy sick though.

3 opmerkingen:

Jacky van der Ende zei

Hey Karin, nog drie dagen lekkere gebakjes eten! Heb je alles al geproefd bij bakker Rozeveld op t Overwinningsplein. Echt te lekker daar allemaal.
Hou je taai meid, voor en in de VU.
Groetje vanuit het land waar het altijd zomertijd is,
Jacky

Marjolijn zei

Ja hoor meis, lekker gebakjes eten, zoveel als je er lust..!!
Fijne maandag.

bert en greetje zei

heel veel sterkte donderdag karin.je kunt het je krijgt veel bezoek lees ik en dan zijn de dagen zo voorbij.veel liefs en we zien jullie de 16 nov.