vrijdag 29 oktober 2010

Chemo starten

Vandaag gebeld door het VU en ik kan volgende week donderdag starten met de chemo. Ik word twee nachten opgenomen. Ik was uitgegaan van 1 nacht, maar omdat het mijn eerste keer is willen ze de tijd nemen, de chemo krijg ik vrijdag en zaterdag naar huis. Donderdag zal wel voorbereiding zijn. Ik weet niet of de chemo heel zwaar zal worden. Carbo-taxol-avastin is de combinatie, in een van mijn vorige berichten noemde ik de chemo ook al, maar zo zag ik de combinatie in de mail staan die verstuurd is over mijn opname en chemo.

Ik heb nog een weekje om te genieten van 'geen chemo'. Veel heb ik niet gepland. Ik denk dat ik maar wat ga rusten, goed eten zodat ik de chemo-periode zo sterk mogelijk in ga.

Vandaag doen we verder niet zoveel, lekker thuis zijn.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig weet je nu waar je aan toe bent.
De start kan gemaakt worden.
Even veel energie op doen, en dan alles maar over je heen laten komen.
Komt goed.
Heel veel succes met de nieuwe behandeling.

Groetjes Tonnie.

Loekie zei

Hoi,
Hoop dat de chemo zal aanslaan en je weer een hoop extra tijd geeft. Extra tijd is eigenlijk een vreemde uitdrukking in deze contex. Het is eigenlijk meer van minder, maar je begrijpt mij wel.
gr.
Loekie

Marjolijn zei

Lieve meis,
fijn dat je nu weet, wanneer je van start kunt.
Ja zorg maar dat je zo goed mogelijk kunt beginnen en laat die chemomonsters hun werk maar doen.
alle goeds en heel veel succes.