woensdag 13 oktober 2010

Bezoekje

Vandaag ben ik bij de vrouw van Ibella op de koffie geweest. Ibella is in juni overleden en ik heb heel veel steun aan haar gehad en eigenlijk nog steeds.
Het was heel gezellig om bij M koffie te drinken en fijn om haar te spreken en te zien hoe het met haar gaat. Ik vind echt dat ze haar leven zo goed als mogelijk weer oppakt. Ik heb fijn kunnen praten, herinneringen aan Ibella opgehaald met Marian en met een fijn gevoel weer naar huis gegaan. Ik ga zeker vaker op bezoek omdat ik geïnspireerd ben geraakt door de verhalen van Marian over de manier waarop zij met Ibella het hele proces tot het einde heeft doorlopen.

In de middag ben ik lekker even in mijn eentje de stad in gegaan en heb ik een lekker warme muts gekocht, nieuwe kleren en verder vooral geslenterd door de stad. Tegen het einde van de middag heeft JW me weer opgepikt en nu ben ik behoorlijk moe.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn meis, ook Marian zal het fijn gevonden hebben. Dat weet ik zeker.

Een nieuwe warme muts is nooit weg, zeker nu het weer kouder gaat worden.
Fijne dag vandaag meis.

Anoniem zei

ja, jullie wel. veel plezier hoor. hbes