zondag 24 oktober 2010

Leuk weekeind

Het was een leuk weekeind met mijn zusje en de kids. Ook wel een wennen een klein mannetje van een half jaar erbij, P had hier nog nooit geslapen. Vanmorgen erg vroeg werden beide wakker en gelukkig sliepen ze nog even weer in ;-)
Vanmorgen lekker ontbeten en even buiten gewandeld.

Ik voel me redelijk energiek, heb alleen in de ochtend moeite om op gang te komen. Ik hoop morgen te horen wanneer ik kan starten met chemo. Ik hoop zo snel mogelijk, hoewel nu een weekje rust wel even fijn zou zijn. We zouden misschien nog een paar dagen naar Ameland en dat had me wel leuk geleken.

Na ja ik zie het wel. JW is weer terug van het gamen en die heeft het gelukkig erg leuk gehad. Als we weer samen zijn dan voel je je toch het beste en daar worden we toch ook wel verdrietig van ..

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn dat het weekend goed gegaan is.
Ja, hoop ook voor je dat je zo snel mogelijk kunt beginnen, maar een paar dagen Ameland is natuurlijk ook nooit weg.
Maar Ameland ligt er ook nog na de chemo, ook leuk om naar uit te kijken.
Fijne dag vandaag meis.