zaterdag 16 oktober 2010

Trust the proces

Zo dat was een latertje vannacht. Wel de moeite waard, het optreden was leuk en de drankjes erna waren ook gezellig. Vandaag wel een beetje moe. JW was de hele middag weg, ik had eerst in de planning nog even naar buiten te gaan, wandelen ofzo, maar ik heb eigenlijk niet veel bijzonders gedaan. Krant lezen, muziek luisteren en nadenken over wat er de komende weken te doen is.
De scan is wel het hoogtepunt aankomende vrijdag. Verder kabbelt mijn leven gewoon verder. Ik voel me weer vrij goed en dat is fijn, maar ook o zo geniepig. Ik probeer er van te genieten, te bedenken wat ik nog graag zou willen en verder kan ik het alleen maar op me af laten komen..'Trust the proces' zoals ooit een lotgenoot haar blog noemde.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Mogge meis,
Geniet van alle goede momenten en pluk de dag.
Dat is het belangrijkste wat je kunt doen.
Fijne dag vandaag.