zondag 17 oktober 2010

Verjaardag

Vandaag zijn we bij de verjaardag van PP geweest, vriend van mijn zusje. Best een tijdje gebleven ondanks dat ik me vanmorgen niet super voelde. Zo af en toe heb ik heel erg last van mijn ogen. Kan dan niet in fel licht krijgen en ze zijn dan ook wat opgezet. Het komt van de tarceva volgensmij en kan zomaar ineens opduiken. Gelukkig gaat het nu alweer wat beter.
Verder is er niet veel te melden. Het gaat redelijk stabiel en de komende week hoeven we ons niet te vervelen. Komend weekeind heeft JW een weekeind gamen met vrienden. Als de scan niet al te gek uitpakt gaat hij lekker een weekeind gamen en dan plan ik een weekeind met mijn zusje denk ik. Of ze komt hier met de kids of ik ga daar een nachtje logeren. Dat zijn wel dingen waar ik naar uit kan kijken.

En nu ga ik kijken naar 'Komt een vrouw bij de dokter'. Moet ik wel gezien hebben natuurlijk :-)

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Gelukkig dat het gaande de dag weer wat beterde.
Ja, die film heb ik kort geleden ook gezien, kon er eerder ook niet toekomen.
Maar wel een goede film.
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

De boeken maakten mij al boos (en toch door lezen) en de film dat wekte nog meer onbegrip

Brrrr en een fijne dag verder, gr. Monique

Froukje zei

Nou Karin, misschien kun je Reinout nog even mailen met wat tips... ik werd boos om de film, ik ben bij het overlijden van mijn toenmalige collega geweest en de film, waarover zoveel bombarie gemaakt werd, stelde het wat mij betreft allemaal wel erg mooi voor. Maar goed wie ben ik. Het boek vond ik wel mooi, maar ik ben toch erg blij dat JW dat even anders aanpakt ;-) Groet Froukje