dinsdag 5 oktober 2010

pfff he he wat beter

Vandaag kan ik echt zeggen dat ik me wat beter voel. De medicijnen zullen zijn werk wel doen. Ik heb gisteren en vandaag nog niet weer overgegeven dus nu kan ik weer heerlijk mijn eten binnenhouden en wat reserves kweken. Wat kan je dan snel aftakelen als je een week zo beroerd bent. Slap, afgepeigerd en ook moeite met lopen. Alles stijf omdat ik gewoon alleen maar lag, conditie weg.

Vanmorgen in bed voelde ik al wel dat het wat beter ging. Wat gegeten in bed en toen bedacht ik me dat ik wel zin had om even bij mijn zusje thee te drinken. Niet alleen gezellig en met de kids spelen, maar ook goed voor mij om er even uit te gaan , om te proberen hoe het ging met autorijden en een middag uit bed.
Het was wel even zwaar om weer te lopen en echt uit bed te zijn. Je voelt je heel stijf en wazig. Ook nog wel erg snel moe, maar gedurende de dag ging het wel beter gelukkig. Heerlijk bij mijn zusje gegeten ( redelijk goed gegeten -->ik bedoel mijn portie ipv de kwaliteit die was goed ;-) ), mijn ouders waren er ook en natuurlijk nog met AS en P gespeeld.

Vanmorgen ben ik gebeld door het VU en ik kan aanstaande donderdag in de MRI. Pas om 15.15 dus we kunnen rustig naar Amsterdam rijden, dan stap ik in het gehonk en gebonk van de MRI en dan rijden we weer terug. Het is wel een eindje rijden, maar ja wel al heel erg fijn dat mijn arts dit zo snel heeft kunnen regelen. Ik krijg het resultaat via de mail.

Wel spannend maar dat er uitzaaiingen zitten dat weet ik al, de vraag is hoeveel nog en blijkbaar nog wel wat die het me niet echt naar de zin maken. Ik zie het wel, ben voor nu al blij genoeg dat ik niet beroerd ben!

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Zo is het meis, en vandaag maar weer zo'n goed aansterkdagje.
alle goeds.
Liefs en een dikke knuffel.

Anoniem zei

En ik blijf erbij, die MRI’s bonken niet allemaal en hier in Zwolle dus niet. Gewone oordopjes deden hun werk toen.

Wat mij echt helpt tegen die stijve spieren helpt is zwemmen in warm water. Vindt Asje ook vast leuk, TIP?

Op naar een volgende goede dag zeg ik dan maar.

Groetjes weer, Monique.

joyce zei

Meid,

Wat fijn voor je dat je je weer wat beter voelt!
Heel veel sterkte morgen :-)

Liefs

Anoniem zei

Fijn dat je snel een MRI scan kan laten maken.
Veel sterkte morgen.

En hopelijk snel de uitslag.

Groetjes Tonnie.