zaterdag 30 oktober 2010

Muziek

Een zaterdag van boodschappen, even bij een neef van JW in zijn nieuwe appartement gekeken en vanmiddag muziek gesorteerd en op mijn iphone gezet. Het lijkt me wel lekker om muziek te luisteren als ik bv niet kan slapen tijdens de opname in het VU.
Ik zie er wel een beetje tegenop, terwijl ik echt wel genoeg behandelingen achter de rug heb. Het is niet zozeer de opname, maar de reactie op de chemo.
Je kunt met een allergische reactie reageren hoorde ik van een lotgenote die er zo op had gereageerd. Verder ben ik vooral bang om erg misselijk te worden, dat heb ik de laatste tijd wel genoeg meegemaakt.

Goed, ik heb geen keus wil ik nog even blijven rondlopen.

---------------------
A saturday of shopping, we checked the new appartment of JW's cousin out and sorted some music for my Iphone. I like my Iphone prepared for my visit in the hospital. It might come in handy when I can get no sleep.

Allthough I have had a lot of treatments the last two years I am still nervous about next week. Staying in the hospital does not trouble me, I am more afraid of the chemo. I learned from a companion that one of the components of the chemo can cause serious allergic reactions. Besides this I am afraid to feel sick, I have been sick enough lately.

Well, I guess I have no choice if I want to walk this earth for some more time.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, meis altijd weer spannend.
Maar hopelijk valt het je straks allemaal erg mee.
Fijne zondag, geniet er volop van.

Anoniem zei

Ach Caroline, je kunt er ook zo goed als geen last van hebben. Die ervaring heb ik gehad in 2009 en om die reden vroeg ik om 2 extra kuren. Het hoeft dus niet altijd kommer en kwel te zijn. Elk mens is uniek en ja....alles kan!

Probeer het nog van je af te zetten. Ik sliep ook niet in het ziekenhuis en zat veel achter de laptop met de gordijnen dicht. Zo hadden de zaalgenoten geen last van mij.

Xx monique

Anoniem zei

Als ik een advies mag geven, koop oordopjes!! En als je van donker slapen hou een slaapmasker!
En wie weet wals jij gewoon door je chemo heen! Waar ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar ben, is of jij op de longafdeling komt te liggen?? Ik verblijf namelijk op de longafdeling tussen copd patienten en er is 1 kamer voor chemo.

Weet je waar ik ook erg vaak aan denk om me staande te houden, nou dat is het volgende beetje raar maar ik wil het je gewoon vertellen. Als ik/jij of iemand op het verkeerde moment op de verkeerde plek aanwezig is kan het ook zomaar met je gedaan zijn. Het leven is gewoon heel erg kwetsbaar en het loopt zoals het loopt! Hoe simpel kun je het jezelf maken, toch?? Misschien zie ik het te simpel? Wil je in ieder geval veel kracht toewensen. Veel liefs Karin.

Anoniem zei

Elk mens reageert anders op de chemo, maar kan me je gevoelens voorstellen! Slim dat je wat muziek klaar hebt liggen. En inderdaad, oordopjes en masker!
Zet m op!
Renate Z