dinsdag 26 oktober 2010

Uitwaaien

Heerlijk gewandeld naar het strand vandaag, even in Hollum geweest en verder lekker binnen zitten, chocolademelk drinken, biertje en lui zijn. Ha alweer een vakantie het houdt niet op bij mij. Het weer is wat minder, regen, maar het heeft ook wel iets als je dan lekker binnen zit.
Ik voel me redelijk, merk wel dat ik in de ochtend nog wat misselijk kan zijn. Ik bouw de dexa ook weer af en daar hoort wel bij dat je je wat minder kan voelen.
Van de VU nog steeds niet gehoord. Ik zou het wel fijn vinden wat te horen want zo kan je niet echt plannen .Morgen anders maar even achteraan.

Ik weet nog niet zeker of we morgen terug gaan, als blijkt dat ik donderdag naar de VU moet sowieso wel, anders is het ook nog wel lekker hier een dag te zijn. We krijgen nog wel logees, maar ik denk dat we daar wel mee in overleg kunnen of het een dagje later kan. ;-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lekker wegblijven zolang het kan, straks zit je weer even genoeg aan huis gekluisterd.

Hopelijk hoor je snel wat van het VU dan kun je tenminste inderdaad weer plannen maken.

Fijne avond, groetjes Monique

Marjolijn zei

Heerlijk plekje daar, lekker uitwaaien meis..!!