donderdag 28 oktober 2010

Films

Ik zit weer eens in de bijkamer films te kijken op de beamer. Toy story 3 gezien en how to train your dragon..De kinderen van de HBES-bakkers logeren hier en het is supergezellig. Erg gelachen.

Vanmiddag zijn we teruggekomen van Ameland. IK vond het echt even lekker ook al ben ik al zo vaak er even een dagje tussenuit. Van de VU nog niets gehoord dus maar even weer een mail gestuurd. Het voelt wel gek om nu even helemaal geen behandeling te krijgen.
Op zich voel ik me redelijk met zo nu en dan wel een vleugje misselijk, maar het loopt niet letterlijk de spuigaten uit. Met al die misselijkheid van de laatste tijd moet ik wel zeggen dat ik meer opzie tegen de chemo. Nog maar even genieten van het weekeind.

Nu nog een film verder kijken , anders krijg ik de helft niet mee en ben ik niet gezellig.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wie zegt er dat je niet gezellig bent?

B

Marjolijn zei

Altijd gezellig als het huis vol is.
Fijn weekend meis, geniet er van.