dinsdag 19 oktober 2010

Beetje spanning

Vanmiddag in de stad gelunched met een oud-collega en daarna even de markt op. Lekkere appelflappen gehaald en die opgegeten bij de ouders van JW die aan het oppassen waren bij de zus van JW. Toen natuurlijk weer even met de kids gespeeld toen was de middag weer voorbij. JW verheugt zich op het gameweekeindje en ik hoop dat we het weekeind na de scan een beetje positief in kunnen gaan. Naar mijn lichaam durf ik niet te luisteren, die houdt me toch voor de gek.
Ik vind het wel fijn om mijn arts weer eens te spreken en ben benieuwd of hij mij al aan andere medicijnen wil hebben.
Toch stiekem wel een beetje gespannen voor vrijdag, maar wel behoefte om te weten hoe ik er voor sta.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Altijd spannend, zo'n controle.
Ik duim hard meis, dat jullie heel positief het weekend in kunnen.
Mooie dag vandaag.