woensdag 6 oktober 2010

Eten

Zo wat is dat fijn dat je weer een klein beetje normaal kan functioneren. Vandaag lekker gegeten bij een Japans restaurant. Een heerlijk verrassingsmenu opgegeten. Vanmiddag ook al een hamburger bij de MC-Donalds wat echt niets voor mij is, maar ik dacht echt hoppa ;-) Ja ja het is alles of niets bij mij. Ik zit nu tjokvol, maar heb een superfijne dag gehad. Gezellig met JW gegeten en gekletst en morgen de MRI.
Ik weet heus wel dat de bestraling niet al mijn uitzaaiingen helemaal weggehaald heeft. En ik weet ook wel dat ik niet twee keer bestraalt kan worden, hooguit misschien nog ergens een plekje om specifieke klachten op te lossen. Maar toch hoop ik dat er flink wat kankercellen kapot zijn gegaan.

Na morgen lekker een weekeind weg, even genieten en weg van misselijk , ziek en ziekenhuis.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Succes vandaag meis en zet'm op hé..!!
En verheug je ondertussen maar op een heerlijk weekend.
Ik denk aan je.

Anoniem zei

Wat moet dat moet en dan lekker wegwezen.

Fijne dag verder met iets meer uitzicht mag ik hopen.

Groetjes Monique.

Anoniem zei

Ik wens jullie sterkte voor vandaag.