dinsdag 12 oktober 2010

Nieuwe laptop

Blijkt mijn eigen harde schijf het beter te doen dan ik had gehoopt, is mijn harde schijf van de laptop kapot. Ik heb inmiddels een heel klein schattig laptopje gekocht, een HP-Netbook. Mijn andere laptop zit nog garantie op en er kan weer een andere harde schijf in, maar we hebben er toch een mini bij gekocht. Heel makkelijk mee te nemen en handzaam. Bovendien wil ik gewoon niet zonder laptop zitten nu niet maar ook niet over een aantal weken en mijn oude vertrouwde laptop is niet meer zo betrouwbaar.

Vandaaag dus de stad dus maar even in om een netbook te halen en wat huishoud dingen gedaan. Ik voel me best opgelucht dat de MRI niet slecht was. Om eerlijk te zijn zag ik het niet zitten. Ik snap nu nog niet waarom ik zo misselijk ben geweest, maar daar heb ik het nog wel over met de arts. Ik ben ook gewoon weer begonnen met het afbouwen van de dexa. Die rommel heb ik natuurlijk het liefste niet. Ik kijk wel hoe het gaat en overleg dat ook gewoon volgende week in de VU.

Om nou te zeggen dat ik heel blij ben..nee. Ik heb best wel moeite om mijn draai te vinden en de dagen te vullen.

3 opmerkingen:

Loekie zei

Kon je eigen harde schijf maar net zo makkelijk vervangen worden......
Maar toch fijn dat die het volgens de mri voorlopig nog goed blijkt te doen. En ja, die misselijkheid. Ik zou ook willen weten waar die nu vandaan kwam, maar nog belangrijker is dat je het nu niet meer bent. Ik hoop dat je je draai weer weet te vinden.
gr.
Loekie

Marjolijn zei

Ja, zijn leuke dingen, die kleintjes. En handig..!!
Ik heb er ook zo een als tweede. Kan ook niet zonder.
Hoop dat je toch snel je draai weer vind meis.

Anoniem zei

Hier nog eentje die zo blij is met die mini laptop voor erbij. Wel eentje aanschaffen met een harde schijf hoor en goede accu die uren en uren mee kan hoor!

Succes met het afbouwen met de dexa, ik doe met je mee.

Fijne dag verder en die draai komt wel weer Caroline.

Groetjes weer, Monique.