maandag 4 oktober 2010

MRI vervroegen

Nou weer een dag uit de strijd tegen de misselijkheid. Vanmorgen de wekker maar eens gezet anders slapen we gewoon door. JW is ook niet echt fit, ik kan altijd wel slapen tegenwoordig en het heeft denk ik ook wel een klein beetje te maken met een soort depri-gevoel. Vandaag wilde ik de radiotherapeut bellen en mijn moeder kwam om met wat huishoudelijke dingen te helpen. Mijn moeder was er tegen 11.00 en ik vond het heel leuk dat ze er even was, samen met haar thee gedronken en gegeten ( ja ik ook )en ze heeft wat huishouden gedaan. Erg fijn.
IK heb mijn brood vanmorgen opgegeten , daarna nog een boterham gehad en die ook binnengehouden. Toch hebben we de afdeling radiologie gebeld om te melden dat ik weer ben begonnen met dexamethason en of dat aan te raden is. Mijn radiotherapeut was er helaas niet, maar een artsenondersteuner gaf aan dat ik het beste mijn huisarts kon bellen, die kende mijn dossier en mijn huisarts kon dan een andere radiotherapeut in het UMCG benaderen. De huisarts is vanmiddag geweest en hij heeft voorgesteld om net als ik al gedaan had, dexamethason toch weer te starten. Inmiddels heeft de huisarts ook contact gehad met de dienstdoende radioloog van het UMCG en die stemde ook in met waar we al mee bezig zijn. Het zou misschien zelfs nog mogelijk zijn om nogmaals te bestralen als er ergens nog een grote plek zit.

Mijn arts in de VU heb ik ook benaderd en hij gaf aan dat ik eerder een MRI zou kunnen krijgen. Dan weten we eerder wat er precies aan de hand is. Ik heb gemaild dat ik dat wel zie zitten en ze proberen voor aanstaande donderdag mij in te plannen.

Weer veel ziekenhuis, uitslagen en afwachten dus, maar ik ben wel bij dat er wat gaat gebeuren.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel veel sterkte weer in deze onzekere tijd

Anoniem zei

Ppff wat naar toch Caroline,heel veel sterkte en ik hoop dat je snel duidelijkheid krijgt....
xx Hendrike

Anoniem zei

Geen leuke tijd voor je, maar wat wel belangrijk is dat je dan ook zekerheid krijgt.
Suc6 donderdag! Ik zal aan je denken
XXX Es

Anoniem zei

Lees al van het begin af aan mee.
Ik wil je even een hart onder de riem steken.
Kan dat!!?
Succes en sterkte.

Anoniem zei

Caroline ik leef met je mee, fijn dat je snel terecht kunt.
Xx mo

Marjolijn zei

Hé lieve meis, wat moeilijk allemaal weer.
Fijn dat je zo snel al terecht kunt.
Sterkte, denk aan je.
Liefs Marjolijn.

JosenLex zei

Caroline, sterkte weer met deze stap. Zoals je weet volg ik je blog ook al een hele tijd, maar nu M uit Amerika afgelopen weekend bij jullie was, komt het toch allemaal nog weer wat dichterbij.

Ik heb enorm veel bewondering voor hoe je je ziekte benadert en hoe je elke dag toch nog weer de spirit kan vinden je blog bij te houden, echt super!

Sterkte gewenst.

Josine en Alex

Ellen Vergouwen zei

Sterkte met alle misselijkheid en weer die medicatie. Hopelijk kun je inderdaad donderdag terecht en heb je snel duidelijkheid. Ik duim voor je!

Liefs Ellen