zondag 10 oktober 2010

Dag 2 Hof van Saksen

Dag 2 op het Hof van Saksen en we vermaken ons prima. lekker uitslapen, ontbijten, in de speeltuin hehe en zwemmen natuurlijk. Wel fijn even lekker er tussenuit en niet teveel aan ziek zijn denken. Ik voel me ook vrij goed, wel moe af en toe en ook af en toe wel wat gedachten over de MRI, maar dat zie ik na het weekeind wel weer.

Morgen zitten we hier lekker nog een dagje, het weer is heerlijk en we vermaken ons prima.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Lekker genieten meis, meer hoeft even niet.
Fijne zondag.

Anoniem zei

Lekker genieten in Het Hof. Kijk uit voor de water glijbaan. Ik heb mij flink gestoten.
In de binnenspeelplaats (ja, bij de ballenbak) heb je een goede internet-verbinding.
Ik ben een zus van Jacky en kreeg van haar jouw weblog.Ik vind jou heel dapper!!
Sterkte allebei.
Joke