maandag 11 oktober 2010

MRI positief en weer thuis

En zo zijn de dagen Hof van Saksen alweer voorbij. We hebben veel geluk gehad met het weer. We konden lekker buiten wandelen en buiten zitten. Vrijdag was ik nog wel wat gespannen omdat ik nog dacht dat ik misschien iets van de MRI zou horen. De rest van het weekeind kon ik het wel van me af zetten.


Het weekeind was leuk, maar je voelt toch ook wel mijn ziek zijn en de stress overal een beetje doorheen.
Eenmaal thuis voelde ik me echt een beetje down. Zo van: en nu? Weer thuis. MRI nog niet binnen, wat staat me te wachten?
We zijn gaan wandelen en met het heerlijke weer was dat wel even lekker en werd ik wat vrolijker. Aan het einde van de avond kreeg ik een mail van mijn arts die gelukkig ook positief was. Op de MRI was niet te verklaren waarom ik me zo misselijk gevoeld heb. De uitzaaiingen zijn allemaal afgenomen en er zijn geen nieuwe bij gekomen. Ik heb nog wel wat vragen want op het moment dat ik in de MRI ging had ik al wel een paar dagen dexa geslikt. Misschien dat ik toch wel een vochtprobleem heb gehad. Ook wil ik weten of ik nu ook weer kan stoppen met de dexa en hoe ik het beste kan afbouwen.

Ik vind het wel echt super dat mijn arts me vanavond nog gemaild heeft, voelt meteen een stuk beter. Bovendien mailde hij nog over resultaten die hij net op een congres had gehoord in Milaan waar hij momenteel ook nog zit die me toch een heel klein beetje op konden vrolijken.

Hier moet ik maar weer blij mee zijn en dat ben ik ook wel. Toch is het steeds weer schakelen in je gevoel. Volgende week de ct van de thorax en dan ga ik ook bespreken met mijn arts wat de vervolgstappen zijn en wat nog mogelijk is. Ik ga maar even proberen te genieten van een positieve mail!

De foto's zijn gemaakt op de wildwaterbaan je ziet mij en AS :-)

5 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn meis, dat je van het weekend en het heerlijke weer zo genoten hebt.
Maar vooral fijn dat je een goede uitslag van de MRI terug gekregen hebt.
Daar kun je weer verder mee.
Geniet maar volop van het goede nieuws.

Loekie zei

Gefeliciteerd en ik ben benieuwd naar die resultaten van Milaan.

Anoniem zei

Leuke foto's hoor van jullie in het zwembad! Doel dus bereikt en lekker met AS kunnen zwemmen. Fijn dat de MRI uitslag positief was.

Gr. Rolien

joyce zei

Gefeliciteerd met je positieve uitslag van de MRI wat zal dat een opluchting zijn voor je :-)

Wat een leuke foto's van de wildwaterbaan, zo te zien hebben jullie genoten!

Liefs Joyce

Anoniem zei

Leuke foto's, mooie uitslag en afwachten maar weer....
XXX Es