donderdag 7 oktober 2010

MRI zit er weer op

Zo de MRI heb ik weer gehad. Het is wel een hele tippel even op en neer naar Amsterdam. Dit keer wist ik waar ik aan toe was en dat maakt dat de MRI wat minder heftig was. Wat ook hielp was dat ik dit keer geen muziek ophad. Alleen oordoppen en een koptelefoon waarin instructies klinken wat er gaat gebeuren. Als je naast het lawaai van de MRI ook nog eens muziek hoort dan word je echt gek. Het blijft wel een beetje een rare ervaring de MRI. Je ligt gewoon erg opgesloten in veel lawaai en de kunst is om niet teveel angstige gedachten te krijgen en er teveel over na te denken.

Nu wachten op het resultaat..

Na de MRI hebben we lekker gegeten bij de zus van JW. Morgen gaan we een lang weekeind weg met mijn familie en ik ben blij dat ik me daar in ieder geval goed genoeg voor voel.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn meis, dat zit er op. Ja, nu is het wachten op de uitslag.
Maar je hebt een gezellig en fijn weekend voor de boeg, dat maakt het wachten aangenamer.
Maak er iets moois van en geniet volop.
Veel plezier..!!

Anoniem zei

Happy Belated Birthday, I'm sorry I missed it! Wishing and hoping for good results from the MRI. I hope you find some relief from the nausea and feel better for the weekend--

Love and light, Jazz