vrijdag 17 september 2010

Regen

Regen regen en nog eens regen met bakken stroomt het hier uit de lucht. De eerste regen die ik weer zie sinds weken. Ja in Spanje een klein buitje maar dit was echt de hele dag door. We hebben ons er niet door laten weerhouden en zijn met de trein verschillende dorpjes gaan bekijken die behoren tot de cinque terra. Het was leuk, maar het is leuker om de dorpjes wandelend te bezoeken. Je kan ze alle vijf bezichtigen te voet, een mooie route langs de kust. Het weer, maar ook het niet weten hoe ik het vol zal houden maakten dat we die wandeling niet hebben gemaakt, maar het per trein hebben gedaan.
Net als gisteren hebben we weer superlekker gegeten in een leuk klein Italiaans restaurantje. Dit keer een biefstukje. We hebben het betaald uit onze 'pretenveloppe', geld dat we gekregen hebben van mijn ouders en zelfs nog wat van ons huwelijk.
Het weer lijkt hier niet echt beter te worden,we denken dat we morgen dan ook weer verder trekken. Als het de hele dag hoost kunnen we beter wat dichter naar huis rijden en hopen dat we het droge weer op kunnen zoeken.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Zeg je bent niet in Nederland dus niet over een dagje regen lopen zeiken Caroline (hahaha).

Veel succes gewenst met het zoeken naar droog weer.

Prettige dag morgen, gr. Monique.

Anoniem zei

Heeeee eh,

Dan ga je toch echt de verkeerde kant op hoor!!!
Hier regent het ook! Zeker 25 uur per dag!

Marjolijn zei

Doen wat je moet doen meis.
Fijn dat het gisteren ondanks de regen toch een mooie dag geworden is.
En de zon komt vast nog wel terug hoor.
Veel plezier vandaag.

Loekie zei

Je kan natuurlijk ook je badpak aantrekken.
gr.
Loekie