vrijdag 13 maart 2009

Bioscoop

Wat een verassing vandaag, het was lekker weer en ik had me ingesteld op regen. Een kadootje dus! Na het ontbijt lekker naar buiten gegaan op de fiets en koffie gaan drinken bij de zus van JW en daarna nog even de stad ingegaan. IK verbaas me erover dat ik zoveel energie heb, zeker na een inspannende wintersport van drie weken. Ik geniet er met volle teugen van inclusief JW.

Zometeen gaan we een filmpje kijken op de beamer in de woonkamer. Het lijkt hier net een bioscoop ;) Boven de boekenkast is een groot gedeelte van de muur veranderd in een bioscoopscherm. Ook heeft JW de surroundset geïnstalleerd. Als we de grote bijkamer straks af hebben dan is het de bedoeling daar een ' bioscoop' te maken maar vanavond hadden we al zin in een voorproefje !

Nu is het nog even uitvechten welke film we gaan kijken. Twee neven van JW zijn er ook dus de mannen zijn in de meerderheid..De kans is groot dat er een oorlogsfilm op de muur getoverd wordt..

Geen opmerkingen: