dinsdag 24 maart 2009

Wandelschoenen

Vanmorgen de dag rustig opgestart zoals gepland. Lekker thuis een beetje aangerommeld en alvast wat dingen ingepakt voor de Rome-trip. IN de loop van de middag werd het lekker weer en toen zijn we de stad ingegaan. Mijn zusje en haar vriend en dochtertje waren er ook bij.

Natuurlijk kon ik het weer niet laten en heb ik nieuwe kleding gekocht. Mooie lente kleding en ik werd er helemaal vrolijk van. Ook heb ik samen met JW wandelschoenen gekocht. We hadden ze al voor echt in de bergen, maar nog niet voor lange voettochten in steden. Door de kuka krijg je best bijzondere discussies in de winkel. Ik had de keus uit een afgeprijsd paar en een duurder iets robuuster paar. In principe scheelden ze niet veel in kwaliteit, maar de duurdere zouden langer meegaan volgens de verkoper. Ik ben uiteindelijk voor de goedkopere gegaan, wat niet zegt dat ik denk over een jaartje al uitgewandeld te zijn.

Het was lekker even buiten te zijn vanmiddag en in de stad rond te lopen. Ik voel me redelijk fit, alleen merk ik wel dat de uitslag in mijn gezicht weer wat toeneemt en ook heb ik het gevoel dat ik een wat opgezetter gezicht krijg. Maar goed, dat zijn dingen waar mee te leven valt.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk toch om te doen.
En een paar goede wandelschoenen zijn niet verkeerd om Rome door te stappen. En dat ze afgeprijst zijn is toch alleen maar plezierig, voor het beursje, je kunt er vast nog jaren op vooruit.
Fijne dag meis.

Ibella zei

Momenteel loop ik de hele dag op wandelschoenen, heb ik de minste klachten. Zo belangrijk zijn goede wandelschoenen, maar een zacht prijsje maakt het veel leuker. Heerlijk al die voorbereidingen voor Rome, geniet ervan en een fijne dag.
Liefs Ibella

Anoniem zei

Hoi Karinolina,

Wat leuk dat je weer een tripje gaat maken. Let je goed op je huid? Tarceva en zon is een hele foute combi, dus goed smeren. Via je huisarts kun je speciale lotion die UVA en B bestendig is. Een soort factor 50.
Je boek ligt morgen op de mat.
Liefs,
Sandra :)
www.depaarsepanda.nl

Anoniem zei

Hoi Caroline,
Veel plezier met je nieuwe stappers. Ik hoop dat je met veel genoegen door Rome zult stappen.
Veel leesplezier met de Paarse Panda.

Veel liefs, Marjo

Anoniem zei

Hey Caroline,

Ik weet niet hoe het in La Groningen was, maar in La Almelo was het niet bepaald leuk wandelweer. Maarja een Tripje naar La Roma is niet verkeerd.

Tanti saluti e bacci ;)

Esther