donderdag 26 maart 2009

Intensief dagje

Het was weer eens een heftig dagje vandaag. De jongerengroep was eg fijn, maar ook erg intensief. Het roept ontzettend veel emoties op, mooie maar ook verdrietige ..Ik heb er veel aan en ben blij dat ik het heb gedaan.
Na de jongerengroep gingen we meteen door naar de ouders van JW en daarna naar mijn ouders een hapje eten. Voor we naar Rome vertrekken wilde ik ze graag nog even zien.

Ook gingen we ook nog even bij de HBES bakkers langs. Ha nou dat werd natuurlijk weer laat! Supergezellig, we hadden nog wel langer kunnen blijven maar ik moest even streng zijn ;)

Nu gaan we lekker slapen, morgen de laatste dingen inpakken en dan naar Haarlem. Vrijdag vliegen we naar Rome!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat je veel steun vindt bij de jongerengroep.
Nu maar de laatste spullen inpakken, koffer sluiten en wegwezen.
Op naar Rome!
Veel plezier, jullie allebei...!!
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Wat een heerlijk vooruitzicht, Rome is een prachtige stad en het is goed dat je goede wandelschoenen heb gekocht. Lekker sjouwen met een reisgids in de hand. Ik geloof dat het voor mij wel zo`n25 jaar geleden is dat ik daar was. Geniet van de voorbereidingen en van deze dag.
Liefs Ibella

Anoniem zei

Veel plezier in La Roma.
Wel toevallig. eentje van mijn orkest vertrekt morgen ook naar Rome.

Liefs Esther