zondag 29 maart 2009

Rome dag 2


Vannacht alweer niet toppie joppie geslapen, maar wel beter dan gisteren. Vanochtend zijn we vroeg opgestaan en zaten om 08:00 uur (dus eigenlijk 07:00 voor je gevoel!) al aan het ontbijt. Om 08:30 liepen we al door de stad. Heerlijk rustig. Geen toerist te bekennen. We hebben op ons gemak en bijna alleen kunnen genieten van het Forum Romanum tot de middag. (foto van mij en JW is daar ook genomen)

Na een heerlijke lunch zijn JW en ik samen even wat gaan bekijken. Het wordt meteen een stuk lastiger om alles te interpreteren wat je om je heen ziet zonder onze personal guides ; ) Zij laten ons alles zien en zijn ook goed op de hoogte van alle bezienswaardigheden in Rome. Het is ook nog eens supergezellig.

Samen met JW heb ik de ' zuil' van Trajanus bekeken en de Il Gesù.

Na de cultuur hebben we lekker een wijntje gedronken en zometeen gaan we weer lekker aan de antipasti, pasta carbonara en de tiramisu :)

Ondanks dat ik niet zo goed geslapen heb was mijn energie vandaag veel beter op peil. Vanavond gaan we op tijd het bed opzoeken. Ik neem mijn tarceva voor de verandering een uur voor het eten zodat ik na het eten meteen het bed in kan duiken.

Morgen staat Vaticaanstad op het programma, wederom vroeg, dus lekker op tijd naar bed en hopelijk net zo veel energie als vandaag!

5 opmerkingen:

Jeanet zei

Klinkt weer heerlijk!

Leuk, trouwens die 'statistieken' op je blog! Ik bewonder je wel: Verdriet verliest nog van Vrolijk (14 tegen 17). En Vakantie met 45 blogs bovenaan. Niet slecht!

Geniet van Rome!
Liefs, Jeanet

Ibella zei

ga ik voor de verandering vanavond reageren, want oh jé, morgen weer zo vroeg. Gelijk hebben jullie, dan zijn er nog niet zoveel toeristen die jullie voor de voeten lopen en jij heb zo vroeg nog de meeste energie. Het is allemaal fascinerend en prachtig. Fijn dat jullie zo genieten van zo`n gigantische mooie stad.
Liefs Ibella

marjolijn zei

Klinkt goed allemaal!!
Gelijk heb je , S'morgensvroeg is het overal nog lekker rustig en is de energie het hoogst.
Hoop dat je goed geslapen hebt, want ook vandaag kom je weer oren en ogen te kort, zoveel is er te zien.
Veel plezier!!

Mark Nijmeijer zei

kun je twee mensen meer gelukkig zien dan in die twee foto's ?

hendrike zei

Wat heerlijk dat jullie zo genieten,dat is inderdaad wel duidelijk aan jullie te zien op de foto's!
Groetjes Hendrike