maandag 2 maart 2009

Niet zulk goed weer

Zo, vandaag was het weer (sneeuw\regen geen zon) minder goed en heb ik dus maar een halve dag geskied. Thuis was ik best moe en heb op de bank even uitgerust. Na het eten hebben JW en ik het "welness" gebeuren van ons appartement ontdekt. En ik moet zeggen, puik geregeld hier. Drie verschillende sauna's. Niet al te groot zwembad, maar wel een klein zwembad met coole dingetjes zoals jetstream, massage water straal en bubbelhoekje.

Ik ben vier uur en 6 minuten op de piste geweest, heb 10 liften gebruikt. Verder heb ik 3518 verticale meters overbrugd, en 22 kilometer piste geskied. JW heeft ontdekt dat als je je skipas nummer invoert op de www.skiwelt.at site je dit soort info krijgt. Voor de liefhebbers staat hieronder het (clickable)overzichtje.
Op het Kuka-front is er niet heel veel bijzonders te melden gelukkig. Ik was redelijk vermoeid na het skieen maar goed we skieen dan ook al een aantal week en ik merk dat als ik wat langer zit, dat ik dan een beetje last van mijn rug heb. Mentaal gaat het ook vrij aardig, maar dat komt ook omdat we nu op vakantie zijn dan voel je je altijd beter.
Morgen weer een half dagje skieen denk ik, woensdag wordt het beter weer..dan willen we nog even een hele dag meepikken!

Geen opmerkingen: