dinsdag 3 maart 2009

Schrik

Het ging natuurlijk ook weer veel te mooi. Lekker vakantie vieren, skieen, wandelen, sleeen en zelfs vliegen. Even onbezorgd en onbezonnen genieten, maar sinds vanmorgen is de schrik weer aanwezig.

Ik ging douchen, iets later dan de rest van de ochtend, het was slecht weer en we hoefden niet perse heel vroeg op de piste te zijn. Ik ben me aan het wassen onder de oksels en voel onder mijn linkeroksel een knobbel. Ik zakte bijna door mijn benen van schrik..

Ik ben meteen de kamer ingerend, nog net afgedroogd, en heb het JW laten zien. Tja, je weet nooit iets zeker maar met mijn diagnose een knobbel op die plaats is gewoon niet goed. Het kan een pukkel of een ontsteking zijn, maar ik vrees wel het ergste.

Ik heb meteen Postmus gebeld. Hij kon me natuurlijk niet gerust stellen en stelde voor dat ik donderdag langs kom. Ik vertelde dat ik op vakantie was. Het was geen probleem meteen begin volgende week te komen, hij is er dan zelf niet maar dan kan ik waarschijnlijk terecht bij dokter Smit.

Ik baal ontzettend, zou de tarceva dan maar net 5 maandjes zijn werk doen? Dat terwijl ik er zo goed op reageer (de) ? Natuurlijk hebben we geen zekerheid maar ik heb er geen goed gevoel bij. Ik probeer nog zoveel mogelijk te genieten van de dagen die we hier nog hebben en volgende week weer in de wereld van de KUKA te stappen..

1 opmerking:

Ibella zei

Lieve Caroline,
Natuurlijk is de schrik groot en goed van je dat je direkt een afspraak hebt gemaakt. Het blijft balen, ondanks dat je weet dat het ook totaal iets anders kan zijn. Geef niet direkt de moed op. Probeer de afleiding te vinden in het skiën en te genieten van deze week met de familie.
Ik duim voor je dat het iets onschuldigs is.
Liefs Ibella