donderdag 26 maart 2009

Ciao!

Gisteren was een vermoeiend dagje, met name emotioneel gezien. Vandaag voel ik me gelukkig stukken beter. Helemaal uitgerust uit bed gestapt en opgetogen over de reis naar Rome die nu echt voor de deur staat.

Voor we naar Heemstede vertrokken heb ik nog even lekker gesport. Ik merk echt dat me dat goed doet. Even een half uurtje fietsen en zwemmen en daarna voel ik me echt een ander mens. Mijn lichaam laat me nog niet helemaal in de steek!

JW is ook helemaal blij want zijn laptop is buiten de garantieperiode gratis gerepareerd.

De rit naar Heemstede was heel erg ontspannen eindelijk eens geen VU-stress en dicussies met JW over het wel of niet goed zijn van de scan ;) Minder ontspannen element van de rit was het ontiegelijke hondeweer waar we in zatern. Sjonge jonge met bakken kwam het uit de lucht. Ik hoop dat het in Rome beter weer wordt.

Vanavond alvast een beetje de plattegrond van Rome doorgenomen en bekeken wat we willen bekijken en wanneer. De voorpret is al echt begonnen! de volgende post is vanuit Rome.


CIAO!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Goede vlucht vandaag.
En vooral heel veel plezier, geniet volop!!

Ibella zei

Goede reis en geniet er van. Ik hoop met je mee op mooi weer en anders maar vaker een cafeetje in voor een glaasje lekkers.
Liefs Ibella

Anoniem zei

Een hele goede reis en veel plezier in Rome !

Anoniem zei

Veel plezier en hopelijk beter weer dan in dit stomme kikkerlandje....

Anoniem zei

Veel plezier en vooral genieten daar in Rome!
Ciao, Marjo