woensdag 11 maart 2009

Fietsen

Hoe hollandser kan het. Vanmiddag ben ik met JW, hij op mijn 'oude' oranje gazelle fiets en ik op mijn nieuwe electrische fiets, de stad in gecrossed. Bij de HEMA hebben we lekker koffie gedronken en op de terugweg een bos tulpen gekocht.
Het fietsen was heerlijk, voor het eerst dat ik weer zo lang op de fiets heb gezeten, zonder de electrische stand. Het is geweldig dat ik die heb gekregen, nu kan ik het fietsen nog zelf, maar het is heel fijn om te weten dat je als je moe wordt ' een steuntje' aan kan zetten. Ik voelde me zo blij op de fiets, lekker weer zoals vanouds vooruit gaan en doen en laten wat je wilt. Ik denk (en hoop) dat ik nog veel plezier van de fiets ga krijgen!

Eigenlijk had ik vanmiddag naar het Behouden Huys gemoeten, de jongerengroep zou van start gaan. Het ging echter niet door omdat degene die het geeft onverwacht naar het ziekenhuis moest. Wel jammer want ik heb echt het gevoel dat ik juist aan de jongerengroep veel kan hebben. Waarschijnlijk gaat hij volgende week gewoon door en dan heb ik ook weer lichaamsgerichte therapie en een gesprek met de psychologe.

Ik ben best blij om weer lekker thuis te zijn. De vorige keer na de vakantie kreeg ik echt een depri gevoel, maar gelukkig is dat nog niet gebeurd. Het huis waar we nu wonen is echt ons ' droomhuis' en heerlijk om in te wonen. Ik merk dat gewoon lekker thuis zijn en genieten van alles om je heen nu ook weer beter lukt. Ik ben lekker in bad geweest vanavond met veel badolie tegen mijn droge huid, zit nu lekker bij de kachel en ga zomteen een boek lezen die nog in de boekenkast staat. Daar heb je geen vakantie voor nodig ;)
Het vrolijke gevoel heeft denk ik ook te maken met het lekkere weer van vandaag en het buiten zijn. Ik heb echt zin in de lente en de zomer en fantaseer alweer over leuke vakantieplekjes. Het enige waar ik een beetje rekening mee moet houden is de zon en de reactie van mijn huid daarop. Binnenkort maar eens op zoek naar leuke hoedjes en luchtige kleding ;)

Geen opmerkingen: