maandag 16 maart 2009

Beetje moe

Gisteravond zijn we eigenlijk te laat naar bed gegaan, zeker omdat de nacht ervoor ook laat is geworden. We zaten zo gezellig op de bank in de kamer, een beetje samen te werken aan mijn weblog en we hadden beide helemaal geen zin om naar bed te gaan.
Ik moest vanmorgen om 10:15 uur in het Behouden Huys zijn dus een beetje rustig wakker worden en uitslapen was er niet bij.
Ik ben op de fiets naar Haren gegaan, ik kon de auto wel meekrijgen maar ik vond het wel prettig. Even een frisse neus en even in beweging. En weer nieuw, flink eindje (20 min) alleen fietsen.

Bij terugkomst waren JW's ouders aan het schilderen op de bijkamer. Deze is nu bijna klaar en hij wordt erg mooi. We kunnen nu echt gaan nadenken hoe we hem willen inrichten.

Tegen lunchtijd heb ik met een collega gelunchd bij Kaap Hoorn. Onder het genot van de lunch hebben we flink bijgekletst.

Ik merk dat ik , zoals gezegd, een beetje slaap heb gemist de afgelopen dagen. Weinig energie om dingen te doen en een beetje een down gevoel. Ik hoop dat het weer nog wat zonniger wordt deze week dat zou wel helpen in mijn humeur en een beetje slaap zal ook wel wonderen doen ;)

1 opmerking:

Jeanet zei

Je verzoek om zon is gehoord, want die straalt nu heerlijk!
Hoe was het bij het Behouden Huys?

Mooie pimp en ik vind het goed en ook moedig dat je je blog publiek hebt gemaakt. Je geeft daarmee je ziel en zaligheid bloot, wat natuurlijk wel wat spannend is. Maar ik denk ook dat jouw openhartigheid, je wijsheid en je kijk op de dingen voor anderen, niet alleen lotgenoten, een bron van inspiratie kan zijn.

Liefs!