vrijdag 6 maart 2009

Klaar voor vertrek

Vandaag de laatste dag van onze ellenlange ski-vakantie. Het weer was niet al te best, maar we zijn toch lekker naar boven gegaan. We hebben veel gerust en gezellig in verschillende restaurantjes gezeten.
Ik voel me nog steeds gewoon goed, ik heb voldoende energie en het skieen gaat prima.

Morgen vertrekken we niet al te vroeg en nemen we de eeste helft van de terugreis. Ik heb een dubbele gedachte bij de terugkeer naar huis. Aan de ene kant vind ik het heerlijk om weer lekker thuis te zijn: een eigen bed, eigen dingen om je heen ,familie en vrienden terugzien. Aan de andere kant weet ik dat ik me gestressed zal voelen over mijn ziek zijn en het knobbeltje..Nu kan ik het nog even parkeren naar: ' Dat zien we volgende week wel' ...
Maar eenmaal thuis zijn we weer in the real world en wordt de concfrontatie met de KUKA weer erger.

Vanavond gaan we niet zoveel bijzonders meer doen. De boel een beetje opruimen en inpakken.

For the record:

7 skiing days
82 Lifts
Overall vertical meters: 31Km
approx. downhill distance: 167Km

Geen opmerkingen: