donderdag 19 maart 2009

Cancer


Ik heb er nog nooit zo bij stil gestaan, maar waar ik vandaag achter kwam is best maf eigenlijk.. Mijn sterrenbeeld is kreeft en het latijnse astrological sign daarvoor is...tadaa....: Cancer (The Crab) Cancer..Het past dus in ieder geval wel bij me..

Vandaag was weer een dag met een bezoekje aan het Behouden Huys. Ik had lichaamsgerichte therapie en na de drie kwartier ontspanning kwam ik er tevreden weer vandaan.
Aan het eind van de middag zijn we even bij de zus van JW geweest en daarna de stad in gelopen om er een hapje te eten.

Vandaag was weer een goede dag, een dag waarbij ik wel merkte dat de jongerengroep van gisteren en het sporten best intensief waren. Morgen ga ik met een vriendin naar de sauna. Ik heb er veel zin in en ook in het weekeind want het schijnt mooi weer te worden.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat je een goede dag had.
En heel veel plezier in de sauna he, geniet er maar volop van.
Fijn weekend, het zonnetje blijft nog even wordt er beloofd

Anoniem zei

Hallo Karin/Caroline,

Ik zag je bij Hendrike staan en volgens mij ook al bij Marjo. Ik dacht dat wij jong waren.....pffffft
Je kunt nu ook een kijkje bij mij nemen als je wilt.

Groetjes Esther

hatta zei

dag karin,
Ik ben gestopt (voorlopig) met het schrijven van het boek en werk weer fulltime op hooghullen. Ik ben niet getalenteert genoeg om zonder ervaring in enkele maanden een boek te produceren. Daar zal ik volgens de uitgever en redacteur wel 2 á 3 jaar voor nodig hebben en ik geloof dat ze gelijk hebben. Of ik dat doe zal ik de komende maandan uitzoeken in overleg met diezelfde uitgever.
Dank je wel voor je gezelschap en steun op de afdeling en dank je voor je uitnodiging voor je weblog.
Ik lees je zo nu en dan en blijf onder de indruk van jullie omgang met het lot.. heb daar veel respect voor. Een heel sterke tijd met elkaar en hopelijk tot ziens, ergens, ooit
Hatta

Anoniem zei

Hallo Caroline,
Bedankt voor je reactie op mijn weblog. Ik had je naam wel bij andere zien staan,maar als ik je naam aan klikte kreeg ik niks.Nu heb ik je weblog vluchtig doorgelezen,en jeetje zeg wat ben je jong.Dacht inderdaad dat wij jong waren.Ik herken dingen die je schrijft, en blijf je ook zeker volgen.

Groetjes Hendrike