zondag 15 maart 2009

Weblogverandering

Vandaag heb ik weer eens even aan mijn weblog gesleuteld samen met JW. De belangrijkste verandering is dat ik heb besloten mijn weblog openbaar te maken. Ik kreeg zo nu en dan via via te horen dat lotgenoten mijn weblog wel wilden lezen of contact zochten. Dat was de uiteindelijke reden dat ik dacht, als ik mijn weblog openbaar maak kan iedereen die iets wil weten over longkuka en het leven daarmee op mijn weblog vinden. Ofwel andere mensen hebben ook iets aan je verhaal. Ik merk zelf dat het lezen van verhalen van lotgenoten je erg kan steunen, eerlijk is eerlijk soms is het ook ontzettend moeilijk.

Naast het openstellen voor andere mensen, stel ik mezelf zo ook meer open voor reacties van mensen die ik (nu) nog niet ken maar waar ik wellicht wel veel aan kan hebben.

Natuurlijk zijn er ook nadelen. De reden dat mijn weblog niet meteen openbaar is gezet, is omdat ik liever niet met mijn verhaal te koop wilde lopen en dat ik ook niet zit te wachten op de meest idiote rare reacties.

Tot zover mijn weblog veranderingen .
Gisteren hebben we dus een Lord of the Rings marathon gehouden op de beamer in de woonkamer. Dat was supergezellig, echt een bioscoop in huis. Ik kon het redelijk goed volhouden alleen tegen een uurtje of 01:00 uur werd ik echt moe. Toen zijn we ook gestopt, alle delen hebben we dus niet gezien. Dat gaat nog wel gebeuren , mooie reden om nog weer eens zo'n biosavondje te houden.

Omdat het vannacht echt laat was zijn we vanmorgen niet heel vroeg uit bed gegaan, een uurtje of 11.00 uur. In de loop van de middag hebben we even gewandeld en nu ben ik lekker aan het uitrusten en ga niet teveel meer doen. Aankomende week krijg ik het redelijk druk met bezoekjes aan het Behouden Huys en we gaan de bijkamer verder afklussen (met hulp).

Genoeg afleiding dus, zonder de kuka uit het oog te verliezen. Thuis ontspannen en afleiding zoeken , bij het behouden huys ervoor zorgen dat ik het probeer een plek te geven. Vooral de jongerengroep die deze week hopelijk gewoon doorgaat lijt mij erg zinvol, we zullen zien!

3 opmerkingen:

Ibella zei

Ik was helemaal verrast bij het aanklikken van je weblog, zo zonder in te loggen had ik meteen je log. Ik vind het moedig van je dat jullie de weblog openbaar maken. Gelukkig kan ik zeggen dat ik nog nooit vervelende reacties heb gekregen. De reacties van lotgenoten zijn fijn en steunend. Voor deze week wens ik je veel succes en ik hoop dat je veel zult hebben aan de jongerengroep, in het Behouden Huys.
Liefs Ibella

Anoniem zei

Hoi Caroline,
Ik heb in het begin ook getwijfeld of ik mijn verhaal openbaar zou maken. Het levert je meer op dan je aanvankelijk kunt bedenken. Succes met al je activiteiten!!

Groetjes, Marjo

Anoniem zei

Ik vind het niet alleen heel moedig, maar ook wel heel fijn dat je je weblog nu openbaar hebt gemaakt! Tegen beter weten in klikte ik steeds wel op je weblog, maar ja, zonder wachtwoord lukt dat dan niet (en dan moest ik Roland weer vragen -> op zich geen probleem, alleen lastig). ik hoop (en ga ervan uit) dat het je in ieder geval nog meer positieve reacties oplevert!