dinsdag 28 september 2010

Jarig en ogen

Vandaag is mijn zusje jarig en JW en ik zijn er vanmiddag naar toe geweest. Het was lekker rustig en tegenwoordig vind ik dat erg prettig. Ik voelde me helaas niet zo op en top vandaag. Het begon al dat mijn ogen erg pijnlijk zijn. Rood en ontstoken. Mijn ogen open houden kost bijna moeite en boven mijn ogen was opgezet. Inmiddels is het weer geslonken, maar ik merk wel dat mijn ogen heel moe aanvoelen en het prikt een beetje.
Ik weet niet of dit nou tarceva is, of een effect van de bestraling kan zijn. IK had alweer angst voor een stuwing van de halsslagader ofzo, maar meteen het ergste denken is niet handig. Het neemt af en bij een stuwing heb je ook een dikke nek. Tja ik zoek toch van alles op internet op natuurlijk, maar dat moet je niet teveel doen. Mijn vermoeden is dat het van de bestraling komt, heb ook wel gelezen dat het een bijwerking kan zijn. IK kijk het maar even aan.

Thuis ben ik lekker op de bank gaan liggen, JW heeft gekookt. Ik was moe en rillerig.
Nu zo na het eten en wat uitgerust gaat het wel beter.

3 opmerkingen:

je zus zei

Vond het fijn dat jullie er waren, toch me ongerust gemaakt en verdrietig toen jullie weer weggingen. Maar vanavond toch nog een leuke verjaardag gehad met mijn vrienden en andere familie om me heen, die dicht bij me staan.
Geleerd dat het toch vreugde geeft om dit "gewoon" te doen.
En kan niet wachten op ons weekendje weg!
"gewoon" met jullie te zwemmen en spelen met anne-sophie en pepijn!

Tot snel xxx

je zus zei

O ja, Anne-sophie vond het uiteraard helemaal geweldig dat je haar naar school hebt gebracht!!

Marjolijn zei

Ja lieverd, bijwerkingen kunnen lang aanhouden en zelfs een hele poos niet en dan ineens zijn ze er weer.
En dan is het moeilijk om niet meteen het ergste te denken.
Maar een paar dagen aankijken kan ook geen kwaad.
Zo zie je maar dat het ook weer wat zakt, na alle goede zorgen van je hubbie.
Fijne dag vandaag.