zaterdag 25 september 2010

Passen en meten

En echt opruimdag-boodschappendagje gehad. Na zo'n vakantie is er genoeg op te ruimen en vooral te wassen. Ik probeer zoveel mogelijk alles te doen zoals ik het voor de bestraling deed. Dat lukt me niet altijd en vaak accepteer ik het wel en dan rust ik even uit en dan gaat het ook zo weer. Vandaag werd ik weer eens een beetje misselijk net voor we boodschappen zouden doen Ik bleef in de auto JW haalde de spullen. In de auto werd het me wel even teveel. Ik baal dan zo dat ik niet meer alles zomaar zonder nadenken kan. Ik ben al blij genoeg dat het de meeste tijd wel gaat, maar vanmiddag baalde ik zo. IK dacht ooo jee als ik dit al moeilijk vind..

Het enige wat me helpt momenteel is de wetenschap dat ik weer wat leuke dingen in het vooruitzicht heb. JW die me oppept, familie en vrienden. Zoveel mogelijk in het echte niet-zieke leven blijven mee proberen te blijven draaien, afleiding. Natuurlijk realiseer ik me dat het steeds een stapje minder zal zijn, maar met passen en meten hoop ik zo lang mogelijk van alles te kunnen ondernemen met de mensen waar ik om geef.

Met mijn ouders en zusje en co is in ieder geval een weekeind weg gepland waar ik echt zin in heb. De komende dagen verjaardagen en vanavond de HBES-bakkers dus dat wordt sowieso gezellig.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Zo is het meis..!
Proberen te denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.
Dat is de beste weg.
Fijn dat je leuke vooruitzichten hebt, geniet er volop van.
Fijne zondag.

Froukje zei

Welkom terug Karin! Ik ben blij te lezen dat jullie het zo geweldig gehad hebben. Heel mooi maar ook bijzonder te lezen hoe jullie samen in staat zijn te genieten van het leven en van elkaar.
Je schrijft ergens, dat jullie niet alleen maar bang willen zijn. Als ik 2 mensen ken (nou ja kennen gaat wat ver maar je snapt wat ik bedoel) die onverschrokken aangaan wat er aan te gaan is dan zijn jullie dat.
Wat niet nalaat dat het natuurlijk bij momenten even niet gaat.
Leef bij de dag, blijf in het moment; mindfullness he ;-)
Groetjes Froukje