donderdag 9 september 2010

Dag 13 Rustig dagje

De tijd vliegt..we zitten nog steeds op de camping vlakbij Barcelona. Vandaag was het een dagje uitrusten. Uitgeslapen, wat was gedaan, het bed zandvrij en toen even naar het strand vlakbij de camping. Eenmaal op het strand betrok het weer een beetje , het was lang niet zo'n top-dag als gisteren.

We hebben het hier nou ook wel weer gezien, het strand en het weer zijn super lekker maar er is nog zoveel meer te zien. We weten alleen nog niet zo goed waar we nu naar toe willen. We willen in ieder geval bekijken waar het weer een beetje gunstig blijft. Morgen verdiepen we ons wel wat meer in waar we nog naar toe willen. Als iemand nog tips heeft dan verneem ik het wel ;-)

Met mijn gezondheid gaat het zoals de afgelopen paar dagen. Had alleen vannacht last van een ' naar de wc-ren-moment' , gelukkig goed afgelopen en ik heb een klein beetje last van mijn huid die ontzettend droog wordt van de zon. Eigen schuld ik ga met tarceva de zon in, en mijn gezicht bedek ik wel met petjes enzo, maar de rest van mijn lijf vang veel zon. Ik smeer me goed in, maar merk wel dat mijn huid heel erg droog wordt en dat er her en der wat pukkeltjes komen. Maakt me niet zoveel uit, ik heb amandelolie bij me en als ik dat er op smeer is de schade te overzien en ik vind het gewoon heel erg lekker om nu in de zon te liggen.

Ik heb het erg gezellig met JW , het lijkt soms heel even een gewone ongedwongen lang leve de lol vakantie, al weten we beide dat het nooit meer lang en leve de lol zal zijn. We merken ook beide wel dat we heel gemakkelijk in een depri-modus kunnen komen en hopen beide dat dat niet gaat gebeuren . Helemaal niet als we weer thuis zijn..

Over thuis gaan we nog niet nadenken, we zitten op de helft. Ook al moet ik zeggen dat ik na de 4 weken ook wel zin heb om naar huis te gaan om familie weer te zien, ons huis te ( hopelijk ) bewonderen en andere vrienden weer te zien.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Moi, moi…. wat vliegt de tijd voor mijn gevoel ook. Fijn dat het vaak zo gewoon lijkt want anders zouden jullie toch ramgek worden. Ik heb geen vakantie tips want wij zijn nooit in die omgeving geweest.

Nee, denk nog maar niet aan thuis maar ik begrijp wel dat heimwee gevoelens soms de kop op kan steken.

Je ziet er zo goed uit op de foto’s en de pruik wordt niet gedragen?

Lieve mensen, het gaat jullie goed

gr. monique

Marjolijn zei

Op naar een heel mooi weekend.

Veel plezier en geniet er volop van.

Alle goeds voor jullie beidjes.

Anoniem zei

Waarom ga je niet richting Italie? Toscane schijnt een prachtige omgeving te hebben en waar mijn vader vandaan komt (Trieste)ligt de Adriatische Zee, ook heerlijk hoor.
Buiten Trieste ligt Miramare (het kasteel van Maximiliaan von Habsburg) In Trieste noemen ze dit het kasteel van Sissi, die schijnt familie daarvan te zijn.....het precieze heb ik nog nooit echt gevolgd! Maar het is een prachtig kasteel die of authentiek is gebleven of precies zo nagemaakt is.
XXX Es

Anoniem zei

Hoi Caroline en JW!
We lezen regelmatig je blog en denken aan jullie. Gave reis die jullie nu maken.
Over Italie gesproken: rond La Spezia is het ook mooi. Je hebt er een wandelroute tussen 5 dorpjes aan de kust (Le cinque terre, werelderfgoed), echt prachtig!
groetjes,
Evert en Nanda