vrijdag 24 september 2010

Family tour

Vandaag heeft JW de camper teruggebracht met A, die even meegereden is en daarna nog even koffie bleef drinken met een heerlijk stukje van de HBES-taart die bij thuiskomst natuurlijk weer in de oven stond.
Daarna begon de family tour. Eerst even bij de zus van JW langs, heerlijke pannenkoeken gegeten, bijgekletst en natuurlijk gespeeld met the kids. Daarna naar mijn zusje, natuurlijk weer heel veel gespeeld met AS en PEP. AS wil graag bij mij slapen en bij Toppie dus dat gaat binnenkort zeker gebeuren. Misschien vind ik het nog wel leuker dan zij. Nu moet haar broertje ook mee, dat zal wel even wennen voor me worden maar Pepijn is echt een schatje.
Na mijn zusje gingen we door naar mijn ouders waar we heerlijke biefstuk hebben gegeten en alweer plannen aan het maken zijn om een weekeindje met ze weg te gaan.

Ik lig nu lekker in bed. Het bed voelt als een reuzenbed nu ik het camperbed gewend ben geraakt. Ook in de auto grijp ik soms verkeerd, bijvoorbeeld om de zonnebril te pakken, omdat ik denk dat ik in de camper zit.

Het is goed om thuis te zijn. Ik ga nog lekker even P en W kijken en daarna slapen in het reuzenbed.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, thuiskomen is ook heel fijn..!!
Geniet maar lekker van het grote bed en lekker uitslapen.
Fijne zaterdag meis.

Anoniem zei

Ik vond ook dat jullie weken voorbij gevlogen zijn.

Ik zie en hoor je genieten tussen je eigen volk en niet te vergeten in je eigen reuzenbed.

Prettige zaterdagavond en zondag. Joh…die zondag is een mooie tv avond om in je reuzenbed tv. te kijken.

Groetjes Monique